Το Επιμελητήριο Κοζάνης στηρίζει την αυριανή κινητοποίηση του κλάδου της ΕστίασηςΤο Επιμελητήριο Κοζάνης και η Διοίκησή του με αφορμή την αυριανή Πανελλαδική απεργία του κλάδου της Εστίασης, στην οποία συμμετέχουν το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Καφέ και Καφέ-ζαχαροπλαστείων Κοζάνης «Ο Ερμής» & όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου στην Π.Ε. Κοζάνης, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην κινητοποίηση και τη στήριξή τους στα δίκαια αιτήματα των ανθρώπων του κλάδου.

Απευθυνόμενοι σε κάθε κατεύθυνση αρμοδίων επισημαίνουμε, αφουγκραζόμενοι τον προβληματισμό και την αγωνία των μελών της εστίασης για το μέλλον των επιχειρήσεων τους, την ανάγκη λήψης γενναίων μέτρων για την προστασία των επιχειρήσεών τους και την απομάκρυνση της συνεχούς απειλής των «Λουκέτων».

Στεκόμαστε στο πλευρό των μελών μας, στηρίζοντας σθεναρά τον αγώνα επιβίωσης των επιχειρήσεων Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων σε κάθε γωνιά της Περιφερειακής μας Ενότητας και όχι μόνο, που δέχθηκαν και συνεχίζουν να δέχονται τεράστιο πλήγμα λόγω της πανδημίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.