Αιώνια τιμή και δόξα στον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα – Γράφει ο Θεοφάνης ΓκατζήςΓράφει ο Θεοφάνης Γκατζής, Έφεδρος υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς:

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου του παρόντος έτους πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο, από την επιτροπή εθνικής μνήμης Κατερίνης, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Αναλήψεως Κατερίνης στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 3 χρόνων από την άνανδρη δολοφονία του από την αλβανική αστυνομία του καθεστώτος Ράμα λόγω του ότι προασπίστηκε με σθένος τα δίκαια του Ελληνισμού! Ως γνωστόν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου υφίστανται κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους και κατά καιρούς ανηλεή διωγμό από το αλβανικό κράτος! Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης, όπου δεσπόζει το άγαλμα της Ελευθερίας!

Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι ένας ήρωας που το όνομα του γράφτηκε με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των Ελλήνων ηρώων που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τις αξίες και τα ιδανικά του ελληνικού έθνους!

Ας αποτελέσει η αυταπάρνηση και ο ηρωισμός που επέδειξε, καθώς και η θυσία του παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και ειδικά τη νεολαία που κατά μεγάλο ποσοστό είναι αποπροσανατολισμένη από το σύγχρονο τρόπο ζωής και τα πρότυπα που προωθεί η χοάνη της παγκοσμιοποίησης που θέλει να μετατρέψει τους ανθρώπους σε άβουλα όντα! Δίχως πατριωτικά και θρησκευτικά πιστεύω προσκολλημένα στον υλικό ευδαιμονισμό!

5 σχόλια στο άρθρο “Αιώνια τιμή και δόξα στον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα – Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

  1. Ας αποτελέσει η αυταπάρνηση και ο ηρωισμός που επέδειξε, καθώς και η θυσία του παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και ειδικά τη νεολαία που κατά μεγάλο ποσοστό είναι αποπροσανατολισμένη από το σύγχρονο τρόπο ζωής και τα πρότυπα που προωθεί η χοάνη της παγκοσμιοποίησης που θέλει να μετατρέψει τους ανθρώπους σε άβουλα όντα! Δίχως πατριωτικά και θρησκευτικά πιστεύω προσκολλημένα στον υλικό ευδαιμονισμό!
    ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ

    1. Πάρε και εσύ ένα Καλάσνικοφ και μπές στην Αλβανία να απελευθερώσεις την Βόρειο Ηπειρο.Αντε παλίκαρε!Να δεις κάτι διθύραμβους που θα γράψουμε και για σένα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.