Σωματείο Εστίασης Κοζάνης: Ενημέρωση προς αποφυγή άβολων καταστάσεων



Προς αποφυγή άβολων καταστάσεων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το Σάββατο 6/11 και μέχρι νεοτέρας για να καθίσετε σε μικτό χώρο εστίασης θα πρέπει να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό νόσησης, εμβολιασμού ή PCR 72 ωρών εναλλακτικά Rapid test 48 ωρών.

Οι ανήλικοι μπορούν να προσέλθουν είτε στους εσωτερικούς είτε στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων και με self test 24 ωρών καθώς και αποδεικτικό ταυτοποίησης.

Ζητούμε την κατανόησή σας σε αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες και παρακαλούμε στην συνεργασίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Σας ευχαριστούμε

Ο πρόεδρος                      Ο γραμματέας
Βουτυρής Αλέκος             Χατσίδης Νίκος

4 σχόλια στο άρθρο “Σωματείο Εστίασης Κοζάνης: Ενημέρωση προς αποφυγή άβολων καταστάσεων

  1. Φιλοι της εστίασης,καντε υπομονηι,ο αθλιος,ο ανεμελος και ο αχρηστος που μεχρι σημερα εχει γεμισει με λουκετα ολη τη χωρα,γκρεμιζει όνειρα και ελπιδες,το ειδος που εχει αναψει 16.235 κερια ,κατηγορει τον Αλεξη που δεν αναψε ενα κερι στη ζωη του!
    Οταν ελθει στην Κοζανη να εξαγγειλει την πληρη απολιγνιτοποιηση και τη μεταβαση στα πρασινα αλογα,κεραστε τον κανενα καφε και απο λυπη και οικτο, μη του ζητησετε του καρμίρη πιστοποιητικο εμβολιασμου!!

  2. Ελεος( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Οταν δεν κανω σωστα τη δουλεια μου,δε φταιει το αφεντικο μου,φταιω ε γ ω !
    Πρωτα φταινε αυτοι που ψηφισαν τον αθλιο και μετα ο αθλιος!
    Και συ λαε βασανισμενε που το δανειο του σπιτιου σου κοκκινιζει,ως πανδημικο χρωμα, και δεν εχεις να πληρωσεις τα κοινοχρηστα του νοικιασμενου σπιτιου σου,ψηφιζεις τον ανεμελο με 43 σπιτια στην Ελλαδα και στο εξωτερικο!!
    Ο Καποδιστριας δεν επαιρνε τον μισθο του πρωθυπουργου,γιατι;
    Γιατι ελεγε: απο τη στιγμη που ο λαος μου στεναζει και υποφερει δεν εχω δικαιωμα να ζω απο χρηματα του δημοσιου ταμειου!!
    Οταν ο Μαυρος καβαλαρης,ο ενδοξος Νικολαος Πλαστηρας,ο πρωθυπουργος της Ελλαδος αρρωστησε,χρειαστηκε να μεταφερθει στο διπλανο δωματιο του φτωχου σπιτιου του( δυο δωματια ειχε() για να μπαινοβγαινουν οι γιατροι!!
    Μια ημερα του λεει ο υπασπιστητης του: Κύριε Πρωθυπουργέ θα περασουμε στο δωματιο γραμμη τηλεφωνου,καινουριο τηλεφωνο!!
    Και ο Πλαστηρας,ο αγνος Ελληνας,ο φοβος και ο τρομος των τουρκων στην περιοδο της Μικρασιατικης καταστροφης,γυριζει προς τον υπασπιστη του και του λεει θυμωμενα
    “Τηλεφωνο εχω στο γραφειο μου,δε χρειαζομαι αλλο!!
    Και τοτε δεν υπηρχε ουτε σιμενς,ουτε ρουτερ…..
    Και στην τωρινη εποχη,ο μονος που δε δεχτηκε μισθο Προεδρου της Δημοκρατιας ηταν ο Καρολος Παπουλιας!!
    Μονο η Ιστορια ανοιγει τα ματια!!
    Και εσει οι εργαζονενοι,καντε υπομονη,λιγη υπομονη ακομη,μην περιμενετε τιποτα απο εναν ανθρωπο που εγινε ο,τι εγινε κληρονομικώ δικαίω και εγινε ο,τι εγινε απο χ ό μ π υ η χ ο μ π ι !!
    Τι σχεση εχει το τζαμποπαιχνιδακι που κυβερναει με Καποδιστρια και Πλαστηρα;
    Θα το μαθετε στην Ιστορια!!
    Σας ευχομαι καλες δουλειες,καποιοι απο σας υπηρξατε και μαθητες μου!!
    Δυστυχως παλευετε δυο πανδημιες μαζι,την του κορωνο γιού,του πορφυρογεννητου και του κορωνοιου του επιδημικου!!
    Η ρημαδα η ψηφος ειναι βαριά,αλλα την ημερα των εκλογων,βοηθεία Κίρκης,γινεται ελαφρια και την παίρνει ο αερας!!
    Παντα η αγωνια του δασκαλου ειναι θερμή και ζωντανη μεχρι….μεχρι οι μαθητες του να βρουν το δρομο τους μεσα στους αρίφνητους κι ατέρμονουςωδρομους της ζωης…..

  3. Το θέατρο του παραλόγου.
    Θα έρθω στα μαγαζιά σας,να σας αφήσω τα λεφτά μου και να σας δείξω την ταυτότητά μου. Ένα έγγραφο που…μόνο κρατικός υπάλληλος μπορεί να ελέγξει (αστυνομία-κρατικός λειτουργός) και όχι οποιαδήποτε σερβιτόρος σε κάποιο κατάστημα εστίασης-καφε. Αν θέλετε ταυτοπροσωπία,να φωνάζετε τον μπαμπούλα αστυνόμο να την κάνει. Εγώ σαν πελάτης,θα σου δείξω ΜΟΝΟ το ράμπιτ τέστ,το πιστεύεις καλώς,δεν το πιστεύεις πρόβλημά σου,να φωνάξεις την αστυνομία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.