Βίντεο: Ανείπωτος ο πόνος της μάνας που κηδεύει σήμερα τον μικρότερο γιο της, με τον δεύτερο να δίνει τη δική του μάχη στην εντατική του Νοσοκομείου Κοζάνης



Ο 39χρονος Χρήστος από την Φλώρινα είναι ο νεαρότερος από τους συνολικά 42 συμπολίτες μας που κατέληξαν χτες από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Τόσο ο Χρήστος όσο και ο 49χρονος αδερφός του που χαροπαλεύει στην εντατική, δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.

Ένα μήνα ήταν στο νοσοκομείο. Εμείς δεν κολλήσαμε γιατί είμαστε εμβολιασμένοι», λέει η μητέρα τους.

Ανείπωτος ο πόνος της μάνας που κηδεύει σήμερα τον μικρότερο γιο της, με τον δεύτερο να δίνει τη δική του μάχη στην εντατική του Μαμάτσειου Κοζάνης.

«Με έχει επηρεάσει ψυχολογικά δηλαδή να σε παίρνει η μάνα να σου λέει ‘το παιδί μου τι κάνει; Πώς είναι, έχω και τον άλλον’. Κάθε μέρα που παίρνει τηλέφωνο κλαίει, παίρνει κλαίγοντας. Δεν γίνεται γονείς ενήλικες εμβολιασμένοι να παίρνουν κλαίγοντας στις μονάδες και να μετανιώνουν που δεν κάνουν κατιτίς παραπάνω και τα ανεμβολίαστα παιδιά του να πεθαίνουν», λέει ο Κωνσταντίνος Στόκκος, διευθυντής Μαμάτσειου Κοζάνης.

«Εμείς να χανόμαστε, αλλά οι νέοι να μην φεύγουν. Τώρα αυτά τα παιδιά γιατί να φύγουν; Να γίνει καλά ο άλλος τουλάχιστον», λέει η θεία του 39χρονου.

Σύμφωνα με τον κ. Στόκκο: «η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά ήρθε σχεδόν πεθαμένος. Κάναμε τιτάνιο αγώνα να τον σώσουμε, έχει τεράστιο θέμα στα πνευμόνια του. Ελπίζουμε στο ότι είναι νέος και θα τα καταφέρει».

 

Από το megatv.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.