Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Βελτίωση Οδού Φράγμα Σισανίου έως Ιερά Μονή Παναγίας» προϋπολογισμού 720.000,00€



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, υπέγραψαν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στο γραφείο του Δημάρχου στη Σιάτιστα, την Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Βελτίωση Οδού Φράγμα Σισανίου έως Ιερά Μονή Παναγίας».

Το έργο προϋπολογισμού 720.000,00€ θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης, με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης τους δώδεκα (12) μήνες.

Περιλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση οδικού τμήματος 3.500m περίπου με σκοπό την εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής, την ανάδειξη του φράγματος Σισανίου και την εξασφάλιση της πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας.

Προβλέπεται η οδοστρωσία, η ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, η κατασκευή των κατάλληλων τεχνικών, καθώς και η οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση για την αύξηση της οδικής ασφάλειας και την παροχή πληροφοριών στους οδηγούς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.