Το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Ο χαιρετισμός του νέου προέδρου Θεόδωρου Βυθούλκα



Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 τα νεοεκλεγέντα μέλη καλέστηκαν την Τρίτη 26-10-2021 για τις αρχαιρεσίες του Δ.Σ.

Κατόπιν ψηφοφορίας ορίζονται στις θέσεις οι παρακάτω:

Πρόεδρος: ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Γεν. Γραμματέας: ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ταμίας: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μέλη: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Το νέο Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Συναδέλφους που με την συμμετοχή τους στις κάλπες δώσανε μια νέα ώθηση για το καινούριο Δ.Σ., και τους καλεί να συνεχίσουμε όλοι μαζί με σκοπό να διεκδικήσουμε τα συμφέροντα μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.


Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στις εκλογές, για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

Σε προσωπικό επίπεδο, ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους εμπόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους!

Η μεταβατική περίοδος της απολιγνιτοποίησης, η πανδημία, η οικονομική αποδυνάμωση επιχειρήσεων αποτελούν τεράστιες προκλήσεις για εμάς. Δεν πρέπει να μείνουμε εκτός των εξελίξεων απλοί παρατηρητές αλλά … μαζί με τα θεσμικά όργανα, τον Δήμο Εορδαίας, την Περιφέρεια αλλά και τους πολίτες της Εορδαίας να προβούμε σε δράσεις που θα ενισχύσουν την οικονομία της πόλης.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση ενεργοποίηση όλων ανεξαιρέτως των επιχειρηματιών ! Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες της πόλης, να ξεκινήσουμε διάλογο , καταθέτοντας τις απόψεις τους , τις ιδέες τους και παρεμβάσεις που θα συντελέσουν ώστε να ενισχυθεί η νέα προσπάθεια που ξεκινάμε !

Στηριζόμαστε στα μέλη μας για την ενότητα, την μαζική μας παρουσία και την κατοχύρωση του ρόλου μας στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Κύριο μέλημα μας η άρτια οργάνωση, η λειτουργικότητα της αγοράς της Πτολεμαΐδας με την αξιοποίηση κάθε δυνατού μέσου, όπως η τεχνολογία, η εκπαίδευση μελών και διασυλλογικών συνεργασιών.

Σας ευχαριστώ

Βυθούλκας Γ. Θεόδωρος
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.