Διαμαρτυρία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 5 δημοτικών σχολείων της Κοζάνης για την απόφαση ακύρωσης της παρέλασης «μισή μέρα» πριν την 28η Οκτωβρίου



Προ εκπλήξεως βρεθήκαμε σήμερα γονείς και μαθητές έπειτα από την ανακοίνωση της Π.Ε. Κοζάνης με σύμφωνη γνώμη των Προϊσταμένων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Δημοτικών Αρχών της Π.Ε. Κοζάνης για την διεξαγωγή της αυριανής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου μόνο με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών των σχολικών μονάδων.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα κατά τις μεσημεριανές ώρες, μισή μέρα πριν την παρέλαση και αφού οι μαθητές είχαν αποχωρήσει από τις σχολικές μονάδες με οδηγίες για την συμμετοχή τους. Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε ως γονείς ότι η απόφαση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ακυρώνει τη λαχτάρα όλων των μαθητών για την συμμετοχή τους σε κάτι συλλογικό για το οποίο προετοιμάστηκαν τόσο καιρό και ότι δεν λαμβάνει υπόψη την ψυχολογία τους.

Θα μπορούσε βέβαια η λίστα δυσαρέσκειας μας να είναι ακόμα μεγαλύτερη μιας και η ετοιμασία για την παρέλαση επιβαρύνει ακόμα και οικονομικά την κάθε οικογένεια, αλλά θα εστιάσουμε μόνο στα παιδιά μας. Δεν αμφισβητούμε την εγκυρότητα της απόφασης με τα τρέχοντα δεδομένα λόγω covid αλλά μιας και προϋπήρχαν θα θέλαμε η απόφαση να γίνει και με βάση την ψυχολογία των παιδιών.

Με τιμή

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης
το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης
το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης
το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης
το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

5 σχόλια στο άρθρο “Διαμαρτυρία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 5 δημοτικών σχολείων της Κοζάνης για την απόφαση ακύρωσης της παρέλασης «μισή μέρα» πριν την 28η Οκτωβρίου

  1. Αυτά να τα θυμηθείτε όταν έρθουν οι εκλογές για να μην ψηφίζετε ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για εσάς και τα παιδιά σας

  2. Έχουν δίκιο οι γονείς. Τα παιδιά θα φορούσαν μάσκες όπως και οι γονείς για την προστασία τους.Ο καθένας μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του.Με την απόφαση αυτή δεν θα βγαίνε ο κόσμος η τα παιδιά έξω??
    Εντελώς άτοπη απόφαση τελευταία στιγμή!

  3. Έχουν δίκιο οι γονείς. Δεν μπορεί τα παιδιά να ετοιμάζονται μετά από τόσο καιρό με χαρά και ξαφνικά να ματαιώνεται η συμμετοχή των παιδιών!εξάλλου θα φορούσαν μάσκες. Το ίδιο και όποιος ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του.Δεν βγήκαν έξω τα παιδιά???δεν βγήκε κόσμος???εντελώς άτοπη απόφαση τελευταία στιγμή!!!φτάνει πια τα παιχνίδια και τα πειράματα!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.