Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης ΓεννηματάΤο ΚΙΝΑΛ Κοζάνης για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά

Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Είναι άδικο και κρίμα πρώτα απ’ όλα για τα παιδιά και την οικογένειά της.

Είναι σοκαριστικό για όλους εμάς τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής που χάσαμε την Πρόεδρό μας.

Είναι μεγάλη απώλεια για το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ που χάνει ένα στέλεχος με βαριά πολιτική κληρονομιά, που έδωσε με θάρρος και γενναιότητα όσες πολιτικές μάχες της ζητήθηκαν, από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι την κεντρική πολιτική σκηνή και την ηγεσία της Παράταξης. Έχασε η χώρα μια πολιτικό συμπονετική με σπάνια ενσυναίσθηση.

Ο Γραμματέας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη και οδύνη την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Οι σκέψεις μας είναι στους οικείους και την οικογένειά της.

Καλό ταξίδι Φώφη!

Ν.Ε. Κοζάνης
Κίνημα Αλλαγής


Το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Περισσεύουν τα λόγια

Τι να πει κανείς, για τον άνθρωπο Φώφη Γεννηματά, για την γυναίκα Φώφη Γεννηματά, για την πολιτικό Φώφη Γεννηματά.

Θλίψη και πόνος στο άκουσμα της απώλειάς της.

Μαχήτρια και αγωνίστρια με παραδειγματικό φρόνημα και ήθος.

Ακόμα και στην ύστατη μάχη, με τα τόσο άνισα και άδικα κριτήρια, υπήρξε αξιοθαύμαστη και αξιοπρεπής.

Έτσι ήταν και έτσι θα την θυμόμαστε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και το φιλικό της περιβάλλον.

Καλό Παράδεισο.


Συλλυπητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, είμαστε συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. 

Μια σπουδαία γυναίκα που έδωσε μια άνιση πολύχρονη μάχη μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια, θάρρος και γενναιότητα.

Μια σημαντική πολιτική προσωπικότητα με πίστη στη σύγχρονη δημοκρατία, στις προοδευτικές ιδέες και μεταρρυθμίσεις, που άφησε το στίγμα της τόσο στην Αυτοδιοίκηση, όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι μια μεγάλη απώλεια για όλους μας. 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο εκφράζει τη συμπαράσταση και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.   

Καλό ταξίδι Φώφη!

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ντιό Ευφροσύνη


Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

Λένε πως τα ονόματα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αποκαλύπτουν στοιχεία της προσωπικότητας των ανθρώπων.

Φωτεινή Γεννηματά την ελέγανε και Φωτεινή ήταν. 

Υπό το ¨βάρος¨ του ονόματος του πατέρα της, που διέγραψε τη δική του πορεία, η Φώφη Γεννηματά από την ηλικία των 18 ετών, ως φοιτήτρια ξεκίνησε δυναμικά την πολιτική της δράση.

Αγωνίστρια σε όλα και πέρα από πολιτικές ή προσωπικές θέσεις είχε καταφέρει αυτό που πολύ λίγοι καταφέρνουν: να είναι συμπαθής σε όλους.

Φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου και πολιτικού, φωτεινό παράδειγμα  σύγχρονης γυναίκας και μάνας.

Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες της

Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο.   

Γραφείο Τύπου


Συλλυπητήριο μήνυμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για τον πρόωρο χαμό της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο εθνικό πένθος και εκφράζει  τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά, μιας πολιτικού που αγωνίστηκε για τα πιστεύω της και τα υπερασπίστηκε με πάθος, μιας γυναίκας που πάλεψε την ασθένειά της με γενναιότητα, ήθος και αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος της ζωής της.


Συλλυπητήριο Μήνυμα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά .

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, η Διοίκηση και ο Πρόεδρος Γιάννης Μητλιάγκας  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια  για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά. 

Ελληνίδα, Γυναίκα, Μητέρα και Πολιτικός συνέδεσε το βίο της με την Αξιοπρέπεια, το Ήθος, τη Γενναιότητα και τους έντιμους αγώνες της για τη Δημοκρατία και τη  διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο για τις Ελληνίδες και τους Ελληνες..

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο για την κοινωνία μας, τους συνοδοιπόρους της στην πολιτική και για τους δικούς της ανθρώπους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει και η Μνήμη της Αιώνια!

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού μετά την πληροφορία του θανάτου της Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

    τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Φώφης Γεννηματά.

    Η Φώφη Γεννηματά υπήρξε μια πολιτικός της νέας γενιάς με μια δημιουργική και αξιοπρεπή πορεία στη δημόσια ζωή της πατρίδας μας.

    Σε όλη τη ζωή της υπήρξε δραστήρια και μαχητική. Ήταν πολιτικός που διακρίθηκε για την αποφασιστικότητα και τους συνεχεία αγώνες της. Στην διαδρομή της είχε τον σεβασμό και την εκτίμηση των φίλων αλλά και των πολιτικών αντιπάλων.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  • Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της μεταστάσης
  • Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ που προήδρευσε.
  • Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον Τύπο και στην  ιστοσελίδα του Δήμου.

Μήνυμα του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη για την εκδημία της Φώφης Γεννηματά

“Αντί στεφάνου” 

Τρεις σκέψεις μου έμειναν από το πρόωρο και στερνό αντίο στη Φώφη Γεννηματά. 

Η πρώτη είναι η ανθρώπινη. Έφυγε μία μετριοπαθής πολιτικός, μια μητέρα, μία γυναίκα που αντιμετώπισε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια τον άνισο αγώνα με τον καρκίνο.

Η δεύτερη έχει να κάνει με την πολιτική ευπρέπεια που έδειξε ο πολιτικός κόσμος στο πρόσωπό της και στο ιστορικό κόμμα του οποίου ηγείτο. Ας αποτελέσει παρακαταθήκη για τα πολιτικά μας ήθη. 

Η τρίτη αφορά σ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε ως Πολιτεία. Μία ολοκληρωμένη παρέμβαση για την αντιμετώπιση του καρκίνου και τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έρχονται αντιμέτωποι με το τέρας.

Αυτό θα είναι το καλύτερο μνημόσυνο για τη Φώφη..

Με τιμή

Ευστάθιος Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.