Ο Κοζανίτης Αστυνομικός που παραβρέθηκε στο φονικό από πυροβολισμούς της Νέας ΕρυθραίαςΟ Ανθυπαστυνόμος Θεοχάρης Καραμπούλας, της Β’ Αλλαγής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής είναι ο Κοζανίτης Αστυνομικός που παραβρέθηκε άμεσα στον συμβάν της Νέας Ερυθραίας, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με τον 40χρονο να ανοίγει πυρά κατά δύο υπαλλήλων φυσικού αερίου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων που πυροβόλησε, υπέκυψε στα τραύματα του και ο δεύτερος υπάλληλος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ έσπευσε άμεσα στο συμβάν ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνέλαβαν τον δράστη κατά την δεύτερη απόπειρα αφού είχε γεμίσει εκ νέου το όπλο του και επέστρεφε στο σημείο.

Ο Κοζανίτης Αστυνομικός Θεοχάρης Καραμπούλας που επιλήφθηκε του συμβάντος, υπηρετεί 21 χρόνια στην Αστυνομία, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.