Συμμετοχή του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Κοζάνης στην Πορεία Αλληλεγγύης στα Πιέρια την Κυριακή 24 ΟκτωβρίουΟ Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος (ΕΟΣ) Κοζάνης συμμετέχει στην Πορεία Αλληλεγγύης στα Πιέρια, που διοργανώνει η “Πρωτοβουλία φορέων και πολιτών για την προστασία των Πιεριων” την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Το λεωφορείο του Συνδέσμου θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής από το parking του Σκλαβενίτη στις 07:00 ( σεβόμενοι οπωσδήποτε κανονισμούς και μέτρα ασφαλείας λόγω covid ), με προορισμό το χωριό Καταφύγι. Θα κινηθούμε με προς τον ανεμολογικό ιστό δίπλα στην κορυφή Αβδέλα (2120μ).

Στόχος μας να εκφράσουμε μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην προγραμματισμένη δράση τον έντονο προβληματισμό και την αντίθεσή μας στην περιβαλλοντική καταστροφή που θα επιφέρει η ανεξέλεγκτη εγκατάσταση βιομηχανικών ΑΠΕ στα Πιέρια όρη.

Mε βάση τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, διαδρομές με το λεωφορείο του συνδέσμου μπορούμε να κάνουμε με προαπαιτούμενη την επίδειξη κατά την ώρα αναχώρησης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid test 48ωρου. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση και την σχολαστική τήρηση των μέτρων, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλ. 6948001652 (Αλ. Ι. Τσολάκης) & 6945101984 (Μπ. Κελεσίδης).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.