Πτώσεις δέντρων στο υπαίθριο θέατρο Κοζάνης – Αρκετά πεσμένα δέντρα στο δασάκι της περιοχής – Δείτε φωτογραφίεςΑρκετά πεσμένα δέντρα βρίσκονται στο δασάκι γύρω από το υπαίθριο θέατρο Κοζάνης.

Τα περισσότερα δέντρα έχουν πέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ενώ υπάρχουν και άλλα πεύκα τα οποία είναι έτοιμα να πέσουν.

Από το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας παρατηρήθηκε πτώση δέντρων και μέσα στο υπαίθριο θέατρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι πολυσύχναστο από περιπατητές και αθλούμενους, ενώ καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά από μελλοντικές πτώσεις δέντρων.

Δείτε τις φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φακός του Αργύρη Καραμούζα:

 

 

 

 

 

Σάκης Νάσιος για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Πτώσεις δέντρων στο υπαίθριο θέατρο Κοζάνης – Αρκετά πεσμένα δέντρα στο δασάκι της περιοχής – Δείτε φωτογραφίες

  1. Εγώ μένω σε άλλο δήμο και έχω 5 μέρες που το παρατήρησα και αναρωτιέμαι πως ο δήμος Κοζάνης ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Περιμένουν να πέσει κανένα δέντρο πάνω σε άνθρωπο για να συγκινηθούν; Θα έπρεπε να υπάρχει συνεργείο να ελέγξει και να κόψει τα ξερά δέντρα που υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.