Πρόσκληση ενδιαφέροντος για δραστηριοποίηση καντίνας κατά τη διάρκεια του Ανοικτού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο γήπεδο ΛευκόβρυσηςΘΕΜΑ : Πρόσκληση ενδιαφέροντος για δραστηριοποίηση καντίνας – φορητής έψησης κατά τις ημέρες πραγματοποίησης αθλητικών-πολιστιστικών εκδηλώσεων

Έχοντας υπόψη:

Α. Το άρθρο 40 παρ.8 του Ν.4497/13-11-2017

Β. Την υπ’ αριθμ. 579/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό θέσεων καντινών – φορητής έψησης με αφορμή τη διεξαγωγή αθλητικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων έτους 2021 .

Γ. την υπ’ αριθμ 375/2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον ανακαθορισμό τελών στάσιμου-υπαίθριου εμπορίου,υπαίθριων αγορών που διεξάγονται ενόψει θρησκευτικών εορτών και υπαίθριων αγορών σε πλατείες , πάρκα κλπ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4497/2017, όπως είχε καθορισθεί με την αριθμό 627/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους αδειούχους πλανοδίου ή στάσιμου εμπορίου με αντικείμενο εκμετάλλευσης κινητή καντίνα και φορητή εγκατάσταση έψησης που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο Ανοικτό Πανελλήνιου Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Κοζάνη 2021» που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λευκόβρυσης στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2021 στις καθορισμένες θέσεις που αποτυπώνονται στο παράρτημα (2 θέσεις καντίνας και 2 θέσεις φορητής έψησης ) να δηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι τις 15/10/2021, προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για τη διάθεση τροφίμων και ποτών στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει υποβάλλουν, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (doled@kozanh.gr) επί ποινή αποκλεισμού:

1. Φωτοαντίγραφο της άδειας τους,

2. Αίτηση στην οποία θα αναγράφεται απαραιτήτως η θέση που επιθυμούν να λάβουν,

Σημειώνουμε ότι αν ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των διατιθέμενων αδειών με την παρούσα ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση.

Κλήρωση επίσης θα πραγματοποιηθεί και μεταξύ των επιλεγέντων για τη θέση που θα λάβει ο κάθε ένας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΔΤΟΑ (Π. Χαρίση 6- 3ος όροφος) και κατόπιν οι κληρωθέντες θα καταβάλλουν τα τέλη που αναλογούν στο ταμείο του

Δήμου, προκειμένου για την άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου. Τα τέλη που θα καταβληθούν έχουν καθορισθεί με την 375/2020 ΑΔΣ και είναι 20 ευρώ για τις θέσεις καντίνας και 5 ευρώ για τις θέσεις φορητής έψησης .

Οι συμμετέχοντες στην αγορά θα καταλαμβάνουν τις θέσεις όπως ακριβώς απεικονίζονται στα διαγράμματα των σχετικών Αποφάσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.