Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη: Διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό», με κορωνοϊό



Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτή, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το Mega, ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες περίπου, στις 17 Σεπτεμβρίου. Πήγε στο νοσοκομείο και έλαβε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε χθες, και πήγε στον «Ευαγγελισμό». Δύο ώρες μετά την εισαγωγή του η κατάστασή του χειροτέρευσε και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο για την υγεία του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ πηγές του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρουν ότι ποτέ δεν είχε κρύψει ότι είναι κατά των εμβολιασμών.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποιεί ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ευαγγελισμός”, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Πηγή: iefimerida.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη: Διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό», με κορωνοϊό

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.