Το Προσωπικό και η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κοζάνης για το «7ο Συνέδριο Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα της Υγείας»


 

 

Το Προσωπικό και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης συγχαίρουν θερμά όσους συμμετείχαν ενεργά στο «7ο Συνέδριο Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα της Υγείας» και συγκεκριμένα:

  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

(Αναστασοπούλου Σταυρούλα, Αποστολίδου Κωνσταντινιά, Ασκαρίδου Ελένη) Γρίβα Βασιλική

  • Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»

(Παστόρε Φράνκα-Εύα-Τζουλιάνα, Γκανάτσιος Στέργιος, Γκιάτας Νικόλαος, Γρηγοριάδης Γεώργιος, Καλώτα Μαλαματή, Γκουτζιαμάνη Άννα, Δεσποινιάδης Ιωάννης) Μπερντένη Αικατερίνη

  • Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19

(Παστόρε Φράνκα-Εύα-Τζουλιάνα, Σαββάλα Θεοδώρα-Νεκταρία, Λούκα Αλεξάνδρα, Σόκουτη Ελένη) Τζημόπουλος Κωνσταντίνος,

ιδιαίτερα δε την τελευταία ομάδα στην οποία και επιδόθηκε τιμητικός έπαινος για την ενδιαφέρουσα εργασία της.

    Άξιο λόγου είναι το γεγονός ότι, στο Συνέδριο υποβλήθηκαν 241 εργασίες, από τις οποίες επιλέχθηκαν οι 51 εκ των οποίων οι 3 ήταν του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, το μοναδικό Δευτεροβάθμιο Νοσοκομείο που συμμετείχε αποσπώντας έναν από τους έξι επαίνους.

    Η συστηματική προσπάθεια, η αφοσίωση στην εργασία και η επίδειξη πνεύματος ομαδικής συνεργασίας, μεταξύ άλλων, είχαν ως αποτέλεσμα την επιτυχή αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης από το Νοσοκομείο μας και στις τρεις εξάρσεις του κορωνοιού. Ευχόμαστε στους συγγραφείς των παραπάνω εργασιών καλές και πολλές επιτυχίες στις μελλοντικές δραστηριότητές τους, οι οποίες θα αποδεικνύουν κάθε φορά, ότι το ισχυρό “χαρτί” του Μαμάτσειου Νοσοκομείου είναι το ανθρώπινο δυναμικό του.

Εκ της Διοικήσεως


3 σχόλια στο άρθρο “Το Προσωπικό και η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κοζάνης για το «7ο Συνέδριο Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα της Υγείας»

  1. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάνανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στους υγειονομικους πρώτα? Σε μια εποχή που αντί να ενισχύουμε και να αναβαθμίζουμε της υπηρεσίες, αντιθέτως το κράτος της αποδυναμώνει, ένα κράτος που τόσο μας αγαπάει και ενδιαφέρεται για την υγεία μας .Ο λόγος είναι σαφής, να αποχωρήσουν οι σοβαροί επιστήμονες και υγιείς γιατροί, νοσηλευτές και να παραμείνουν όλα τα κατακάθια που ξεπούλησαν την ψυχή τους για τα ευρώ. Κοινώς τους χαλούσαν την πιάτσα στον αγώνα τους υπέρ της προώθησης των ανύπαρκτων εμβολίων. Παράδειγμα, ποιος λογικός ανεμβολιαστος παιδίατρος θα συνιστούσε σε ένα υγιή παιδάκι να εμβολιαστεί με αυτό το σκεύασμα έκτρωμα, σε αντίθεση με κάποιον γιατρό που έτρεξε να το κάνει. Έτσι ξεκαθάρισαν το τοπίο βγάζοντας τους σοβαρούς επιστήμονες εκτός και άφησαν όλα τα @@@@@@@ με μόνο θεό τους το χρήμα να φωνάζουν εμβολιαστε τα παιδιά σας χωρίς να ενδιαφέρονται για της επιπτώσεις. Για πείτε μας εσείς που μείνατε οι σοβαροί επιστήμονες,από το κινδυνεύουμε από τον ιό η από της επιπλοκές του σκευάσματος???? Ξέρετε πολύ καλά ότι όλα αποκρύπτονται.
    Είναι πολλά τα λεφτά αλλά ξεχνάτε ότι επιτελείτε και αντιπροσωπεύεται μια επιστήμη με κύριο στόχο την υγεία τών ανθρώπων κάτι το οποίο εσείς δεν έχετε καμία σχέση και θα έρθει η ημέρα που θα δικαστείτε. Ποιος έχει το ακαταδιωκτο? Αυτός που έχει την φωλιά του λερωμενει

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.