Συνάντηση του Προέδρου και μελών του Ahepa Κοζάνης με τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Σ. Κορέλα



Με τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο Κορέλα Σωτήριο συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος HJ015 – KOZANI IOANNIS TRANTAS AHEPA HELLAS κ. Καζάκος Ευάγγελος συνοδευόμενος από τα μέλη της Περιφέρειας 25 κκ. Καψάλη Βασίλειο & Τράγια Δημήτριο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ο κ. Κορέλας ενημερώθηκε για την ιστορία, τις αρχές, τους στόχους αλλά και τις δράσεις της Οργάνωσης AHEPA σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Ο κ. Κορέλας αφού ευχαρίστησε τα μέλη της AHEPA προχώρησε και ο ίδιος σε ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Δυτική Μακεδονία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, ιδιαίτερα κατά την προηγούμενη, ιδιαίτερα δύσκολη, θερινή περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη συνεργασίας, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες αρωγής της AHEPA βάσει των υφιστάμενων αναγκών του τοπικού κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αποφασίστηκε η άμεση δωρεά, εκ μέρους του τμήματος HJ015 – KOZANI IOANNIS TRANTAS, υλικοτεχνικού εξοπλισμού αναγκαίου για τη συνέχιση του πολύτιμου έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.