ΦΣ Κοζάνης: Έτοιμη η ομάδα για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας



Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν για τον θεσμό της 1ης φάσης  του Κυπέλλου Ελλάδας δίνει η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης το Σάββατο (28/8) αντιμετωπίζοντας την Δήμητρα Ευξεινούπολης. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης με ώρα έναρξης 17:00, παρουσία θεατών.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα την Τρίτη κόντρα στην Αν. Καρδίτσας, η ομάδα καλείται  να αποδείξει πως μόνο τυχαία δεν είναι η εως τώρα η προετοιμασία της ομάδας για να πρωταγωνιστήσει φέτος σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με απογευματινή προπόνηση. Ο Γιάννης Κερλίδης έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Ο αγώνας κυπέλλου είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα να υποδεχθεί τον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης, όπως στον προχθεσινό φιλικό αγώνα, για να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά.

Την αναμέτρηση ΦΣ Κοζάνη – Δήμητρα Ευξεινούπολης που θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/8) στις 17:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, θα διευθύνει ο κ. Χρήστος Νίτσας από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θωμάς Πάλλας και Μιλτιάδης Μπουρονίκος από την ίδια ΕΠΣ.

Παρατηρητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Ανδρέας Καραλιόλιος από την Ένωση Γρεβενών.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για την τήρηση των μέτρων».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης Θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την παρουσία του, την συσπείρωση και την συμπαράσταση του στην ομάδα στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την Αν. Καρδίτσας, αν και οι συνθήκες δεν είναι εύκολες λόγω της πανδημίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.