Κοζάνη: Διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων κατά των φωτοβολταϊκών – Πορεία με τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης – Δείτε το βίντεο



Διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων της Κοζάνης με πορεία με τα τρακτέρ τους στους δρόμους της πόλης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 25 Αυγούστου 2021.

Οι γεωργοκτηνοτρόφοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο της Κοζάνης καταθέτοντας σχετικό ψήφισμα κατά της άναρχης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στα βοσκοτόπια, τις λίμνες και τις αρδευόμενες εκτάσεις, κάτι το οποίο προκαλεί την καταστροφή τους, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Σάκης Νάσιος για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων κατά των φωτοβολταϊκών – Πορεία με τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης – Δείτε το βίντεο

  1. Εις ώτα μη ακουόντων( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Αυτοι οι βουλευτες της Ν.Δ ,οι τοπικοι, που ειναι να φωτογραφηθουν με ανθρωπους που εχουν προβληματα;
    Μαλλον εστειλαν τους φωτογραφους σε διακοπες!!
    Που ξαφανισθηκαν;
    Μαλλον βρισκονται στα καμενα της Αττικης,της Ευβοιας και της Ηλειας και βλεπουν ιδίοις όμμασι τα αποκαίδια που αφησε το επιτελικο Βατερλω τους!!
    Μηπως ειναι ομως διακοπες και απολαμβανουν την καλοκαιρινη ‘ραστωνη,όπως ο Βοριδης που ολες τις ημερες που καιγονταν η Χωρα απολαμβανε τις διακοπες του ανέμελος,αταραχος,εύχαρις στην Αερόπολη Λακωνιας καμένος απο τον ήλιο και οχι καμένος απ τα καμένα της εκλογικης περιφερειας( Αττικη)
    Βοά και στεναζει το διαδικτυο!!
    Φωτογραφιες ανεμελων υπουργων να απολαμβανουν τις διακοπες την ώρα που εγινε σταχτη και μπουρμπερη το τελευταιο κολυμπηθροξυλο!!
    Ξαναψηφίστε ολους τους λαοπλάνους,τους δημαγωγους,τους αναλγητους για να απολαμβανουν τις διακοπες τους και ο κοσμακης να απολαμβανει τον ιδρώτα,τους χαμένους κοπους του,τον μαρασμό και την κατάθλιψη απο την ανέχεια και την φτωχεια του!!
    Αληθεια που δουλεύουν και δικαιούνται διακοπες;
    Δουλευουν τους ανθρωπους,δουλευουν την κοινωνια,δουλευουν την χώρα ολάκερη!!
    Υπαρχουν ανθρωποι νεοι και ηλικιωμενοι που δεν εχουν δει το χρωμα της θαλασσας,δεν ξερουν τι χρωμα εχουν οι διακοπες,δουλευουν,δουλευουν,δουλευουν για να απολαμβανουν οι αδούλευτοι,οι πονηροί,οι πολιτικαντηδες!!
    Καμαρωστε δημοκρατια και ελευθερια!!
    ” καλυτερα να ειχαμε 200 χρόνια ακομη τουρκικη κατοχη μηπως και μαθουμε τι ειναι ελευθερια,τι ειναι δημοκρατια”,παραφραζοντας κατα τι τα λογια του Στρατηγου Μακρυγιαννη!!
    Δοξαστε τους!!
    Ψηφιστε τους!!
    Οι δυνατες κόρνες των τρακερ ΣΑΣ αγωνιστες αγροτες και κτηνοτροφοι δεν φθανουν στ αυτια των βουλευτων και των υπουργων γιατι ακουνε πιο δυνατες κόρνες στα” μπιτς μπάρια “( Beach Bar)που πινουν τις περδικουλες τους για να δροσιστουν απ το ηλιόκαμα των διακοπων τους!!
    Ξεκαρφωτη κοινωνια!!εδω ταιριαζει αυτο που ακουσα απο εναν αγαπημενο μου φίλο πόντιο” ο Θεός αλλους τους πλαν και αλλους τους……..θού κύριε φυλακην τω στοματι μου……
    Για να λεμε του στραβου το δίκιο δεν φταει ο Θεος,αλλα φταει που την ημερα των εκλογων δεν εχουμε κανει τ ε σ τ νοημοσύνης πριν το ξερο μας ριξει την ψηφο στην ψηφοδόχο,λαικιστί καλπη!!
    Και συ λαε βασανισμενε …….μην ξεχνας…..ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ!!!!

  2. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ …στα χωραφια τους τα εστησαν ? η πράσινη ενεργεια είναι για αυτούς πράσινα άλογα κυριολεκτικα….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.