Χαλκιδική: Ακατάλληλη για μπάνιο κρίθηκε παραλία στην Κασσάνδρα



Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση του Δήμου Κασσάνδρας:

«Τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων από τα δείγματα που παρθήκαν από την θαλάσσια περιοχή της Παπαδιάς στη Χανιώτη έδειξαν ότι τα νερά μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή (εύρος πλάτους 150 μέτρα) δεν είναι απολύτως κατάλληλα για κολύμπι. Συνιστούμε στους δημότες και στους επισκέπτες να αποφύγουν το κολύμπι στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στο μεταξύ οι δειγματοληψίες από τη θάλασσα στη συγκεκριμένη περιοχή συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Κασσάνδρας και τα δείγματα στέλνονται για ανάλυση. Για κάθε νεότερο στοιχείο που θα προκύψει θα υπάρξει νεότερη και επικαιροποιημένη ανακοίνωση.»

Σημειώνεται ότι την περασμένη Τετάρτη σημειώθηκε ένα νέο περιστατικό βλάβης στον βιολογικό καθαρισμό της Χανιώτης και είχε ως αποτέλεσμα τα νερά από τον βιολογικό σταθμό να καταλήγουν σε παραλία της περιοχής.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χαλκιδική: Ακατάλληλη για μπάνιο κρίθηκε παραλία στην Κασσάνδρα

  1. Ας πανε σε καμια αλλη παραλια,εδω εγινε ακαταλληλη ολοκληρη βόρεια Ευβοια για να ζησουν οι άνθρωποι και θα κλαψουμε για μια παραλια;
    Ολη η Ελλαδα μια παραλία ειναι,ελεος!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.