Combo στη ματσάρα της Λισαβόνας, στήριξη στη Γουέστ Μπρομ



Αναλύσεις και προγνωστικά για το κουπόνι στοιχήματος!

  1. Γουέστ Μπρομ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00): 

Ξεκινάμε από την Τσάμπιονσιπ. Η Γουέστ Μπρομ αγχώθηκε να κερδίσει δικό της παιχνίδι κόντρα στη Λούτον, ωστόσο άντεξε και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, ωστόσο η άμυνα κάνει… νερά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αντίθετα τα συμπεράσματα για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ και ως εκ τούτου ο ένας βαθμός συγκομιδή είναι φυσιολογικός. Πάντως είναι «σφιχτή» αμυντικά κι εκεί θα στηριχθεί για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Προγνωστικό: Δεν είναι στο 100% οι δύο ομάδες ακόμα, ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους στην κατηγορία, ωστόσο η ευκολία που σκοράρει η Γουέστ Μπρομ τής δίνει σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Ο άσος στο 2.10.

  1. Μπενφίκα – Αϊντχόφεν (22:00)

Συνεχίζουμε με τα Πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ματς των ομίλων θυμίζει η αναμέτρηση και οι δύο ομάδες έχουν βάλει στόχο την πρόκριση στα γκρουπ. Από προκρίσεις με δύο νίκες στον προηγούμενο γύρο προέρχονται αμφότερες, η Μπενφίκα απέκλεισε τη Σπαρτάκ Μόσχας και η Αϊντχόφεν τη Μίντιλαντ, χωρίς καμία να δεχθεί γκολ σε αυτά τα ματς. Θετική η προϊστορία των «Αετών» κόντρα σε Ολλανδούς (6-1-0 στο «Ντα Λουζ». Χωρίς τον στόπερ Φίρχεφερ στην Πορτογαλία η Αϊντχόφεν, η οποία βλέπει -τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν- να αποδίδει εξαιρετικά ο περίεργος σχηματισμός 4-2-2-2.

Προγνωστικό: Και οι δύο έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά και το κίνητρο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστιο. Ικανές επιθετικά αμφότερες, μπορούν να βρούνε δίχτυα, για να ανεβάσουμε την απόδοση στο 2.10 θα συνδυάσουμε το G/G με το Over.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Champions League στο Foxbet.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.