Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Ζωοδόχο Πηγή – Δείτε βίντεο από τη μεγάλη πυρκαγιά



Μια ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, στις εστίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οι εστίες στο όρος Βέρμιο είναι διάσπαρτες, ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο από το απόγευμα της Τρίτης 3 Αυγούστου.

Με τη συνδρομή μηχανημάτων ΟΤΑ, τη συνδρομή του στρατού, αλλά και εθελοντών, πραγματοποιείται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να τεθούν υπό έλεγχο οι εστίες, προκειμένου να μην επεκταθούν σε κατοικημένες περιοχές και να μη διαφύγει από τα όρια του Νομού Κοζάνης.

Με την υπεράνθρωπη προσπάθεια των πυροσβεστών και κατοίκων της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο, οι εστίες τέθηκαν υπό έλεγχο, ενώ οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή όλο το βράδυ της Τετάρτης δυσκόλεψαν το πυροσβεστικό έργο. Το δύσβατο της περιοχής είναι ένα ακόμη αρνητικό στοιχείο για την επιχείρηση πυρόσβεσης.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από την ολονύχτια μάχη με τις φλόγες:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.