Ευχές για δημιουργική θητεία στο Δ.Σ. του Σωματείου Καφετεριών “Ερμής” από την ομάδα συνεργατών της Ένωσης Δικαιούχων – ΕΔΕΜ της Π.Ε. Κοζάνης

Η ομάδα συνεργατών της Ένωσης Δικαιούχων – ΕΔΕΜ της ΠΕ Κοζάνης, εύχεται καλή και δημιουργική θητεία στον Πρόεδρο κο Βουτηρή Αλέκο και στα Μέλη του νέου ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών – Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “ΕΡΜΗΣ”.

Η ικανότητα των ανθρώπων του Σωματείου, η μαχητικότητά τους αλλά και η άμεση προσαρμογή τους στις εκάστοτε συνθήκες, αποτελούν παράδειγμα και οδηγό για την λειτουργία αντίστοιχων σωματείων επαγγελματιών.

Η εστίαση αποτελεί έναν από τους βασικούς κορμούς για την τοπική οικονομία καθώς απορροφά εκατοντάδες θέσεις εργασίας, ενώ αποτελεί και σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της τοπικής μας οικονομίας αλλά και του πολιτισμού.

Από τη μεριά μας, ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Ένωσης Δικαιούχων Έργων Μουσικής (ΕΔΕΜ) θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξουμε τα μέλη του ΕΡΜΗ, στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, όπως κάναμε άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος Τομέων Βορ. Ελλάδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.