Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με εκπροσώπους της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος



Η αναγκαιότητα δημιουργίας ενός αναβαθμισμένου δικτύου υγειονομικής φροντίδας και μιας σύγχρονης Μονάδας Υγείας αποτέλεσαν τα κεντρικά θέματα συζήτησης, κατά τη συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, με τον πρόεδρο Τμήματος Ahepa HJ 15 Ioannis Trantas Ευάγγελο Καζάκο, καθώς και το μέλος Τμήματος Ahepa HJ 15 Ioannis Trantas & Μέλος κεντρικής διοίκησης Marshal Ahepa Hellas, Βασίλειο Καψάλη.

Ο κ. Μαλούτας παρουσίασε στα μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης τα πρώτα ευρήματα της μελέτης σκοπιμότητας, που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης για τη δημιουργία ενός νοσοκομείου Τριτοβάθμιου Επιπέδου, στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού και αναβάθμισης των υγειονομικών υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο δήμαρχος Κοζάνης αναφερόμενος στην αναγκαιότητα μιας νέας δομής υγείας, επεσήμανε ότι το όφελος θα είναι κοινό για όλη τη Δυτική Μακεδονία, ενώ τόνισε ότι «Πρωταρχικό μας μέλημα αποτελεί η ανάπτυξη ενός αναβαθμισμένου δικτύου υπηρεσιών υγείας και ενός νέου νοσοκομείου, που θα αποτελέσουν αναπτυξιακό πυλώνα για την αντιμετώπιση της πρόκλησης της μεταλιγνιτικής εποχής».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.