Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχει στη 2η Συνάντηση Επαγγελματιών του Κλάδου Τροφίμων και Ποτών που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχει και στηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης για την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων στην εσωτερική αγορά της περιοχής μας και καλεί τις επιχειρήσεις –μέλη του παραγωγούς τοπικών προϊόντων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, αλλά και τους εκπροσώπους των μεγάλων αλυσίδων «Super Markets», που διατηρούν υποκαταστήματα στην Π.Ε. Κοζάνης, να δηλώσουν συμμετοχή στη «2η Συνάντηση Επαγγελματιών του Κλάδου Τροφίμων και Ποτών (Β2Β)» που θα γίνει στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:00.

Η προσπάθεια να μπουν τα τοπικά προϊόντα στα ράφια όλων των καταστημάτων που μπορούν να προωθήσουν τη λιανική τους πώληση, αποτελεί ενέργεια που θα συμβάλλει στη γνωριμία των καταναλωτών με τα αγνά, ποιοτικά, «δικά μας» προϊόντα που υπερέχουν από κάθε άποψη από τα τυποποιημένα των πολυεθνικών εταιριών, με πρώτες ύλες που συγκεντρώνονται από μακρινές χώρες και ηπείρους με πολλαπλές ανθρώπινες επαφές και πολυήμερες μεταφορές . Η προτίμηση τοπικών προϊόντων πρέπει να ενισχυθεί και να ενθαρρυνθεί, ώστε να επιτευχθεί η κατανόηση εκ μέρους του κοινού των ωφελειών της κατανάλωσης των τοπικών προϊόντων και της στήριξης της επιχειρηματικής – παραγωγικής μας κοινότητας, για τη συνολική τόνωση της οικονομίας και της κοινωνίας της περιοχής μας.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν οι ενδιαφερόμενοι (Παραγωγοί/ Πωλητές και Αγοραστές Χονδρικού Εμπορίου) να στέλνουν στην ηλεκτρονική Δ/νση του Δήμου Κοζάνης: doled@kozanh.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 
 

loading…


 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.