Ένα χρυσό, ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλεια για τον Στέλιο Ζάμπακα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης για ΑμεΑ

Στις 2, 3 και 4 Ιουλίου 2021 διεξήχθη στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης για ΑμεΑ . Συμμετείχαν 35 Σωματεία και 186 αθλητές μεταξύ των οποίων και οι Στέλιος Ζάμπακας και Γεώργιος Χανής.

Ο Στέλιος Ζάμπακας κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο στο 200 μέτρα ελεύθερο, 1 αργυρό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο και 3 χάλκινα μετάλλια στα 100 μέτρα ελεύθερο ,100 μέτρα ύπτιο και στα 4χ100 ελεύθερο.

Ο Γεώργιος Χανής κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στα 4χ100 ελεύθερο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας καθώς και στον προπονητή τους Χάρη Παπαγιάννη.
Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Κολυμβητηρίου Κοζάνης κο Ζήση Μάρα, και Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας κα Άννα Καίδου, για την παραχώρηση διαδρομής για την προπόνηση των αθλητών.

Οι γονείς
Πάρις Ζάμπακας – Παναγιώτα Φλιάγκα
Κώστας Χανής- Αντιγόνη Καραγκούνη


Συγχαρητήριο μήνυμα στους αθλητές από τη περιοχή μας που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης για Α.μεΑ..

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει τους αθλητές του Νομού μας Στέλιο Ζάμπακα και Γεώργιο Χανή για τη μεγάλη τους επιτυχία και τις θέσεις που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Ευχαριστούμε επίσης τους υπεύθυνους του Κολυμβητηρίου Κοζάνης κ. Ζήση Μάρα και Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας κ. Άννα Καίδου για την παραχώρηση διαδρομής για την προπόνηση των αθλητών.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας όπως και στον προπονητή τους Χάρη Παπαγιάννη και σε όσους συνετέλεσαν στην ανάδειξη αυτών των ταλέντων.

Όταν υπάρχει η κατάλληλη υποδομή και στήριξη από την πολιτεία αναδεικνύονται μεγάλα ταλέντα.

Ευχόμαστε να είναι υγιείς και πάντα επιτυχίες στα παιδιά μας!!!  

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δάφας Ευάγγελος

 
 

loading…


 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.