Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας – Ποια θέματα συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν



Συνεδρίασε την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Τουρισμού. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Βαβλιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος καθώς και τα μέλη Λάμπρος Χατζηζήσης (περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Γρεβενών), Γιάννης Ιατρίδης και Αποστόλης Διανέλλος, επαγγελματίες τουρισμού.

Συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα τα εξής θέματα:

-Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης
-Παρουσίαση Έκθεσης Ευρημάτων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από τη διενέργεια Προσυμφωνημένων Διαδικασιών επί των οικονομικών στοιχείων της ΕΤΔΥΜΑ της περιόδου από 1/1/2017 έως 31/12/2019
-Κάλυψη δαπανών για την διεξαγωγή του 87 ου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας 14-18 Ιουλίου 2021 στην Καστοριά
-Παραγωγή φωτογραφικού υλικού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Δημιουργία Κειμένων Προβολής
-Παραγωγή Οπτικοακουστικού υλικού για την ΠΕ Καστοριάς
-Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης – Επίβλεψη Ανανέωση περιεχομένου Ιστοσελίδας
-Ολοσέλιδη Καταχώρηση έντυπης τουριστικής προβολής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και στο ένθετο «ΤΑΞΙΔΙΑ» Ιούλιος 2021.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκαν τα ευρήματα της έκθεσης των ορκωτών λογιστών ενώ ο πρόεδρος της εταιρίας Γιώργος Βαβλιάρας υπενθύμισε και τόνισε στο σώμα ότι στην πρόσφατη Γενική συνέλευση, κατόπιν εισήγησής του, στο καταστατικό προστέθηκε η πρόβλεψη για διενέργεια ελέγχου από ορκωτούς λογιστές κάθε δύο έτη. Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε και σύμφωνα με τους ορκωτούς λογιστές δε διαπιστώθηκε κανένα διαχειριστικό θέμα στη διαχείριση των κονδυλιών και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Στα διάφορα θέματα που συζητήθηκαν στο τέλος της συνεδρίασης, εγκρίθηκε και η παροχή φιλοξενίας και σίτισης στο τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής “Άγρια Ελλάδα” που προβάλλεται από την Ερτ3 και τη ψηφιακή πλατφόρμα του ERTFLIX, που θα βρίσκεται για γυρίσματα στην Π.Ε. Καστοριάς.

Τέλος, παρουσιάστηκε από συνεργάτη της εταιρίας η πορεία του site: https://www.visitwestmacedonia.gr/ που πρόσφατα αναβαθμίστηκε, συγχρόνως παρουσιάστηκαν τα στατιστικά επισκεψιμότητας και οι περαιτέρω ενέργειες για την προώθηση τόσο του site αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.