Το KOZANILIFE.GR με δημοσιογράφους – μέλη της ΕΔΗΠΗΤ Μακεδονίας – Θράκης συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία



Το KOZANILIFE.GR με τους δημοσιογράφους του να είναι μέλη της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει κηρυχθεί στη χώρα σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και δεν θα μεταδίδει την καθιερωμένη ενημέρωση από τις 05.30 της Πέμπτης 10/6 έως τις 05.30 της Παρασκευής 11/6, καλύπτοντας δημοσιογραφικά μόνο τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης, σε συνεδρίασή στις 08-06-2021 αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργίας την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.

Με σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας, οι οποίοι απεργούν την ίδια ημέρα μετά την κήρυξη γενικής απεργίας από την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα και ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ από τις 05.30 π.μ. της Πέμπτης 10 Ιουνίου έως τις 05.30 π.μ. της Παρασκευής 11 Ιουνίου σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δημοτικά Ραδιόφωνα, Γραφεία Τύπου.

Το Δ.Σ. της ΕΔΗΠΗΤ, υπογραμμίζει εν μέσω της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, με την επιδείνωση των καθημερινών προβλημάτων και της αβεβαιότητας για κάθε εργαζόμενο, τη σημασία της συλλογικής αλληλεγγύης και της μάχιμης εγρήγορσης απέναντι στις συνέπειες που φέρνει αυτή η «χαριστική βολή» αποδόμησης των δικαιωμάτων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία της 10ης Ιουνίου και τον κλάδο της ενημέρωσης σε αγωνιστική ετοιμότητα

Η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων είναι υπεράσπιση των αρχών της Δημοκρατίας, της Ισότητας, της Δικαιοσύνης, με απώτερο σκοπό την Ελευθεροτυπία, την αξιόπιστη κι ελεύθερη Ενημέρωση, με κανόνες δεοντολογίας, αξιοπιστίας και πλουραλισμού.

Εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα καλύψουν την απεργία καθώς και οι συνάδελφοι που καλύπτουν την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πανδημία».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Το KOZANILIFE.GR με δημοσιογράφους – μέλη της ΕΔΗΠΗΤ Μακεδονίας – Θράκης συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία

  1. στελιος!!!! τερας= φασισμος η ναζισμος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ολα τα καναλια συμμετεχουν στην σημερινη απεργια,εκτος σκάι,το προπαγανδιστικο!
    Επιστρατευτηκε πρωι- πρωι ο υποφάντης ,το απανθισμα του Γκαιμπελισμού να κανει εκπομπη,ο ανθρωπος- νεκροθαφτης που γυριζε στα ΑΤΜ και ελεγε” ΑΤΜ δωσ μου 200 ευρω και το μηχανημα δεν του τα εδινε”
    Και ολα αυτα γινοταν στην προηγουμενη κυβερνηση!!
    Τυφλα να’ χει ο φασισμος και ο ναζισμος!
    Το τερας δεν πεθανε,βρισκεται παντα σε οργασμο!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.