Ξύλινα έπιπλα σε επαγγελματικούς χώρους: 5 προτάσεις αισθητικής και εργονομίας



Τα ξύλινα έπιπλα ταιριάζουν πολύ σε επαγγελματικούς χώρους. Από το χώρο υποδοχής μέχρι το meeting room και τους βοηθητικούς χώρους μιας εταιρείας, τα ξύλινα έπιπλα δίνουν ένα αίσθημα κύρους και αξιοπιστίας.

Το ξύλο στα έπιπλα πολλές φορές μπορεί να μοιάζει ακριβότερο από άλλες επιλογές, σε βάθος χρόνου όμως αποδεικνύει της αξία του μέσα από τη στιβαρότητα και την ανθεκτικότητά του. Είναι δηλαδή μια παντοτινή επένδυση.

Ας δούμε μερικές έξυπνες επιλογές σε ξύλινα έπιπλα για επαγγελματικούς χώρους, οι οποίες οργανώνουν και αξιοποιούν μικρές και μεγάλες γωνιές ενός γραφείου.

Ξύλινες βιβλιοθήκες

Μπορεί το βιβλίο με την έντυπη μορφή του να έχει ξεπεραστεί τώρα στην ψηφιακή εποχή, αλλά τα βιβλία και οι βιβλιοθήκες σε έναν χώρο δείχνουν πάντα τη φιλομάθεια και την προσωπική εξέλιξη των ανθρώπων που εργάζονται στο χώρο αυτό.

Μια ξύλινη βιβλιοθήκη θα δώσει στο χώρο σας την ατμόσφαιρα αγάπης για τη γνώση. Για τους πελάτες που επισκέπτονται το χώρο σας θα είναι πασιφανές ότι γνωρίζετε σε βάθος το αντικείμενό σας και διακατέχεστε από διαχρονική αξία σε αυτό που κάνετε. 

Μοναστηριακά τραπέζια

Τα μοναστηριακά τραπέζια είναι ξύλινα έπιπλα που αποτελούνται από διαμήκεις τομές ξύλου. Είναι τραπέζια μεσαιωνικής αισθητικής, που όμως μπορούν να συμπληρώσουν άρτια μοντέρνους επαγγελματικούς χώρους.

Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε μεγάλους χώρους υποδοχής με μια λιτή διακόσμηση στο κέντρο, όπως κεριά και μεγάλα βάζα από φυσικά υλικά. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοναστηριακά τραπέζια σε meeting rooms ή σε δωμάτια ομαδικής εργασίας.

Μπουφέδες από ξύλο

Οι μπουφέδες είναι πολύ χρηστικά έπιπλα, τα οποία συμπληρώνουν αρμονικά έναν χώρο. Ταυτόχρονα μπορείτε να αποθηκεύετε μέσα αντικείμενα, έγγραφα ή την κάβα του γραφείου σας.

Τοποθετώντας έναν ξύλινο μπουφέ κατά μήκος ενός κεντρικού τοίχου, μπορείτε να κάνετε το χώρο πιο φιλικό και cozy. Το ξύλο σε τέτοια βοηθητικά έπιπλα προσδίδει στο χώρο φινέτσα και εργονομία.

Φυσική διακόσμηση από ξύλο

Μια λίγο πιο ιδιαίτερη προσθήκη σε επαγγελματικούς χώρους είναι η φυσική διακόσμηση με ξύλινα αντικείμενα, τα οποία διαμορφώθηκαν έτσι από την ίδια τη φύση. Το Casa di Noce επεξεργάζεται τα ξύλινα δημιουργήματα της φύσης με σεβασμό, καθιστώντας τα αθάνατα και διαχρονικά έργα τέχνης.

Πολλά από αυτά συνδυάζονται και με άλλα υλικά, όμως μέταλλο και κρύσταλλο, για να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας ενός χώρου. Αν είστε λάτρης της φύσης και μαγεύεστε από τη φυσική δομή των υλικών, η διακόσμηση με φυσικό ξύλο σας ταιριάζει απόλυτα.

Καρέκλες με ξύλινο σκελετό

Τέλος, μπορείτε να πλαισιώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο με καρέκλες κατάλληλες για meeting rooms και χώρους υποδοχής και συνεδριάσεων. Οι καρέκλες με ξύλινο σκελετό εναρμονίζονται με τα φυσικά στοιχεία ενός γραφείου.

Αν έχετε κι άλλα τέτοια στοιχεία στο χώρο όπως μάρμαρο, γρανίτη, ξύλο και ζωντανά φυτά, η επιλογή καρέκλας που έχει δημιουργηθεί από ξύλο, συμπληρώνει την υπάρχουσα αισθητική. Πέραν αυτού, αυτές οι καρέκλες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας σε αυτές θα σας δικαιώσει.

Ανακαλύψτε επιλογές επίπλωσης στο Casa di Noce. Από το 1957 ο κόσμος του ξύλου και των ξύλινων επίπλων έγινε ο τομέας εξειδίκευσής τους. Επικοινωνήστε για περισσότερα πάνω στα έπιπλα και τη διακόσμηση και βρείτε λύσεις για το χώρο σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.