Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Φλώρινα



Σήμερα (30-04-2020) το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Θωμάς Νέστορας.

Ακολούθησε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδων Διόγκαρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Θωμάς Ζήκας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος Ντίνας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αναλύθηκαν ζητήματα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και αστυνόμευσης της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκαν σχέδια επιχειρησιακών δράσεων και εντατικοποίησης της αστυνόμευσης, με απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της περιοχής.

3 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Φλώρινα

  1. Μαλλον θα φανερωσουν τον παππα- λαγο!!
    Ολοι οι καταδικασμενοι,τα γιαλατζι ανθρωπακια που σκοτωναν για ασημαντη αφορμη,μετα την καταδικη τους,ενας,ενας σαν τους νταλτον,πιάσαν αυτοβούλως κελια στην φυλακη και άρχισαν να πλάθουν κουλουρακια,οι παλικαραδες,εναν έπρεπε να φυλάγει η αστυνομία και αυτος την εκανε με ελαφρα πηδηματακια,τους ξέφυγε!!

  2. Αφηστε την Φλωρινα,της Φλωρινας τωρα εχει αντικαταστατη τον πνευματικο πατερα της χρυσης αυγης,ψαξτε κατα Καλαβρυτα και Αιγιαλεια σε κανεναν ναρθηκα,πισω απο κανενα ληνο(πατητηρι σταφυλιων) η μεσα σε κανενα βαρέλι!!

  3. Η εγκληματικοτητα χτυπησε κοκκινο στην Αθηνα και ηλθε στην Φλωρινα να την πατάξει!
    Στην Αθηνα γινεται ο χαμος και ηλθε Φλωρινα για επιχειρησιακα σχεδια αστυνομευσης!!
    Στγν Αθηνα ο λυκος και τον ντορό τον ψαχνουμε Δυτικη Μακεδονια!!
    Κατι παιζεται δεν νομιζετε;
    Απ το Πασοκ,στην ν.δ και απο κει στην Φλωρινα ενος πολιτικάντη δρομος!!
    Κοιταξε γυρολογε της πολιτικης,η φτωχεια,ο οικονομικος μαρασμος και ο θανατος της δυτικης Μακεδονιας δεν χρειάζονται αστυνομευση,αστυνομευση και μετρα χρειαζονται στα πετσοταισμενα καναλια,τα φουρ- φουρ ΣΚΑ’ι’τα’ι’σμένα,αστυνομευση χρειαζεται κατω απ τ αυλακι εκει που καθε μερα εχουμε και ενα εγκλημα,καθε μερα,καθε μερα!!
    Κοιταξε ανθρωπε της “πολιτικης” μπορει να ξεχασες τι ψηφιζες στα μνημονια,μπορει να ξεχαστηκες χρονια στο ΠΑΣΟΚ,ενω η θεση σου ηταν στην δεξια,τα ξεχασματα σου και τις αβελτηριες τις πολιτικες σου για τους ιθαγενεις δεξιοψηφοφορους και οχι στην Φλωρινα ,στην Δυτικη Μακεδονια,περιοχες που αντεχουν ακομα παρ’ολες τις πολιτικες σας δολοπλοκιες,περιοχες πικραμενες αλλα γεματες αξιοπρεπεια!!
    Το δαχτυλακι σου το ανευρο και το στρουμπουλο θα το κουνας στους ανθρωπους της νυχτας που εξουσιαζουν τους ανθρωπους της ημερας,το ασπρο δαχτυλακι σου στους,των Αθηνων,λιγναδειους και φουρ- φουρ σιώτηδεθ!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.