WEBFREEBETS Προγνωστικά: Βιγιαρεάλ Άρσεναλ Στοίχημα



Σήμερα στο webfreebets.com έχει Γιουρόπα Λιγκ. Και οι τέσσερις μονομάχοι προέρχονται από μέτριες χρονιές στα πρωταθλήματα τους. Ή όχι σύμφωνα με τις αρχικές προσδοκίες τους τουλάχιστον. Και πλέον έχουν την ευκαιρία να την ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Έναν ευρωπαϊκό τίτλο και συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ας δούμε τα νέα τους λίγες ώρες πριν τη σέντρα με τις αποδόσεις διαθέσιμες μέσα από το pamestoixima app.

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Περίεργο ματς στο “Θεράμικα” την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Πέτυχε το 1-0 στο 26ο λεπτό κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ οι Καταλανοί ήταν αυτοί που έχαναν τις ευκαιρίες. Δέχτηκε την ανατροπή σε λιγότερο από δέκα λεπτά και πήγε με το εις βάρος της αποτέλεσμα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλα΄δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ και έμεινε το τελικό 1-2. Λογικά δεν θα αγχωθεί για την 7η θέση. 

Σήμερα όμως βρίσκεται για άλλη μια φορά στην ιστορία της σε διεκδίκηση συμμετοχής σε ευρωπαϊκό τελικό. Τις προηγούμενες τέσσερις δεν κατάφερε, ενώ σε μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν η σημερινή της αντίπαλος που της στέρησε το όνειρο παρουσίας σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να πετύχει φέτος ότι δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Χωρίς προβλήματα η αποστολή με εξαίρεση τον μακροχρόνια απόντα μέσο Ιβόρα.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε σερί G/G. 

ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την μετριότητα της φετινής σεζόν, γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Έβερτον με 0-1 και έτσι αποχαιρέτησε και μαθηματικά τις όποιες ελπίδες είχε να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν μέσω του πρωταθλήματος. Χωρίς επιθετικό πλάνο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την πρωτοβουλία που είχε, ενώ σε κάθε επίθεση της Έβερτον κινδύνευε να δεχτεί γκολ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν στο 76’ από ένα ολέθριο λάθος του τερματοφύλακά της Λένο – η στατιστική υπηρεσία το έχει χρεώσει ως αυτογκόλ – και αποχώρησε ηττημένη.    

Βέβαια όταν βγαίνει από τα όρια του Νησιού παρουσιάζεται πιο ουσιαστική. Και ειδικά εκτός έδρας παραγωγική. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα, αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι σαφώς μεγαλύτερος από ότι σε προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης. Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στην Ισπανία, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι αμυντικοί Λουίς και Τίρνεϊ, ενώ αμφίβολοι είναι οι επιθετικοί Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς της. Δείτε εδώ προγνωστικά από την Πρέμιερ Λιγκ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: με βάση την εικόνα στους τελευταίους αγώνες θα λέγαμε ότι το 2.50 του άσου αποτελεί μια καλή ευκαιρία. Αλλά η εικόνα της Άρσεναλ στην Ευρώπη μας ωθούν στο ποντάρισμα στα γκολ. 

Επιλογή μας G/G σε απόδοση 2.00

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΡΟΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ       
Ρεαλιστικές ή όποιες άλλες ελπίδες για κατάκτηση του φετινού τίτλου δεν υπάρχουν, όσο και αν η Σίτι σκοντάφτει τώρα τελευταία. Οπότε στον αγώνα με την Λιντς οι παίκτες της Γιουνάιτεντ είχαν περισσότερο τον νου τους στο σημερινό αγώνα, παρά στο πως θα κάνουν κάτι αξιόλογο στον αγώνα. Και με δεδομένο ότι και η Λιντς δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ζεστή να παράξει ποδόσφαιρο το τελικό 0-0 αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή. Θέμα απώλειας της δεύτερης θέσης δεν υπάρχει, οπότε στην Γιουνάιτεντ κατέστρωναν τα πλάνα τους για τη σημερινή αναμέτρηση.       

Η ομάδα του Μάντσεστερ βρίσκεται στα ημιτελικά του Γιουρόπα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και φέτος θέλει να φτάσει μέχρι την κατάκτηση. Και αυτό το αντιλαμβάνεται κάποιος με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα παιχνίδια. Κυνικά και προσηλωμένη μόνο για το αποτέλεσμα. Κάπως έτσι ήρθαν και οι δύο νίκες με 2-0 επί της Γρανάδα που την έφεραν ως εδώ. Με εξαίρεση την απουσία του επιθετικού Μαρσιάλ δεν έχει προβλήματα απουσιών.

Στατιστικά Στοιχήματος:  Αήττητη εντός έδρας για δέκα συνεχόμενους αγώνες.  

ΡΟΜΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάλλον φυσιολογική η ήττα από την Κάλιαρι με 3-2, καθώς και το μυαλό της ήταν στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ και σε εκτεταμένο ροτέισον είχε προχωρήσει ο προπονητής της Φονσέκα εν όψει του αποψινού μεγάλου ημιτελικού. Αυτό που δεν άλλαξε είναι τα σταθερά πολλά λάθη που κάνει η άμυνά της. Το μόνο που κατάφερε είναι να ισοφαρίσει και να μειώσει σε 3-2 λίγο πριν το τέλος. Δύσκολη έως αδύνατη η ευρωπαϊκή έξοδος μέσω πρωταθλήματος.     

Για να φτάσει σήμερα εδώ η Ρόμα απέκλεισε κατά σειρά Μπράγκα, Σαχτάρ και Άγιαξ παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που κυρίως βλέπουμε στο Καμπιονάτο. Αν και σήμερα απέναντι στην Μάντσεστερ θα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες για να σκοράρει και να αποκτήσει κάποιο πλεονέκτημα για τον τελικό. Γιατί το ότι θα δεχτεί γκολ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος αμυντικός Μαντσίνι και οι τραυματίες Μιράντε (τερματοφύλακας), Καλαφιάρι(αμυντικός) και οι μέσοι Πέδρο και Τζανιόλο.     

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση για τους γηπεδούχους. Μπορεί να καταφέρουν να κρατήσουν την Ρόμα μακριά από την εστία τους, κάτι που δεν συμβαίνει με τους Ρωμαίους. 

Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.53

Ενημερωθείτε στο webfreebets.com για τις τελευταίες στοιχηματικές προβλέψεις σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Βρείτε επίσης παρουσίαση και ανάλυση για τις καλύτερες στοιχηματικές και κάντε  stoiximan εγγραφή για νόμιμο online στοίχημα και καζίνο στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.