Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΠ, κόλλησε στο «μηδέν» με την Τρίγλια – Νίκη της Κοζάνης κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας



Από το blog του Θανάση Τέγου fonikozanis.blogspot.com:

Στο μηδέν έμειναν ΑΕΠ Κοζάνης και Τρίγλια, με την ομάδα της Κοζάνης να χάνει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΠ έχει πλέον δυο βαθμούς και ουσιαστικά ‘κυνηγά” Καλαμαριά, Τρίγλια και Αριδαία, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Το θετικό είναι το γεγονός πως επέστρεψαν και οι τραυματίες Καρακατσάν και Πάλλας, ενώ ο Ντινόπουλος είχε ήδη επιστρέψει από την περασμένη αγωνιστική. Την πρώτη θέση μοιράζονται Καβάλα, Σέρρες και Βέροια που έχουν από 19 πόντους. Η ΑΕΠ αγωνίζεται εκτός μετά την Τετάρτη μετά το Πάσχα με την Καλαμαριά.

ΑΕΠ Κοζάνης – Τρίγλια 0 – 0

Συνθέσεις: ΑΕΠ Κοζάνης – Ψαρράς, Τρομπούκης, Τσικόπουλος, (59’ Καρακατσάν) Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ντούκα, Λι, (70’ Βοριαζίδης Κ.) Παπαδόπουλος, (70’ Πάλλας) Νικολίτσας, Κυριαλάνης, (59’ Ντινόπουλος) Φωλίνας

Τρίγλια – Παλαβράκης, Πανάγου, Σέγκεργκης, Σγούρης, (43’ Τσακμάκης) Παπαστεριανός Α., Δόρης, (82’ Μπρίτο) Σαρβανίδης, (61’ Καλαϊτζίδης) Παπαστεριανός Μ., Ζγκούρι, Τότσκα, Ποζατζίδης (61’ Σμυρλής).


Με δυο τέρματα που σημειώθηκαν στα πρώτα λεπτά του κάθε ημιχρόνου η Κοζάνη, νίκησε με 2-0 τον Ηρακλή Λάρισας παίρνοντας μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Πάρις Μπακάλης έδειξε τον δρόμο για τη νίκη στο 4΄λεπτό, ενώ ο Ιωάννου σκόραρε με το καλημέρα της επανάληψης.

Παιχνίδι με παιχνίδι η Κοζάνη βελτιώνεται κάτι που φάνηκε πολύ περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι. Για τους παίκτες της Κοζάνης δεν μένουν πολλές μέρες ξεκούρασης αφού την Τετάρτη του Πάσχα θα φιλοξενήσει στο ΔΑΚ τον Ατρόμητο Παλαμά σε εξ αναβολής παιχνίδι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.