Numbers.gr: Λονδρέζικο ξεκαθάρισμα



Κεντρικό ματς σήμερα είναι η αναμέτρηση του Λονδίνου ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Όποια κερδίσει θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Μια ισοπαλία αντίθετα θα βοηθήσει την Λίβερπουλ. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε pamestoixima εγγραφη.

Αν βέβαια καταφέρει να κερδίσει λίγες ώρες νωρίτερα την Νιούκαστλ. Μάχες με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι τους Σαββάτου. 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με ένα γκολ στο 87’ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην τετράδα. Αντιμετώπισε την Λιντς εκτός έδρας και ενώ σε γενικές γραμμές ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε τις περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις, με εξαίρεση το γκολ που πέτυχε στο 31’, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω για να διασφαλίσει την επικράτηση της. Και προς τη λήξη του αγώνα δέχτηκε την ισοφάριση που της στέρησε τη δυνατότητα να ισοβαθμίσει με Τσέλσι και Γουέστ Χαμ. 

Προφανώς και δεν είναι απαγορευτική η διαφορά που την χωρίζει από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και την επόμενη σεζόν,αλλά είναι αυτό το στοιχείο που διακρίνει τη φετινή Λίβερπουλ που δεν εμπνέει σιγουριά. Η απουσία αξιοπιστίας στην άμυνα. Και η αξιόπιστη άμυνα είναι αυτή που έδωσε σε  μεγάλο βαθμό τον τίτλο πέρσι. Φέτος δεν δείχνει ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Χωρίς προβλήματα απουσιών. 

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει σε μόλις δύο από τους τελευταίους οκτώ εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα. 

 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντική νίκη, η δεύτερη σερί, επί της Γουέστ Χαμ με 3-2. Πολλά που πρέπει να κρατήσει από αυτή την αναμέτρηση, όπως και πολλά που πρέπει να διορθωθούν από την Νιουκάστλ. Παίζοντας καλύτερα μπόρεσε και προηγήθηκε με 2-0. Στη συνέχεια και αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω έδωσε την ευκαιρία στην Γουέστ Χαμ να την  ισοφαρίσει. Αλλά και ενώ δέχτηκε την ισοφάριση στο 80’ βρήκε το ψυχολογικό σθένος να πετύχει άλλο ένα γκολ δύο λεπτά αργότερα και να πάρει τη νίκη. 

Μια νίκη που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να σημάνει και σωτηρία, καθώς η απόσταση που την χωρίζει από την ζώνη του υποβιβασμού είναι στους 8 βαθμούς και κυρίως η Νιουκαστλ έδειξε στις τελευταίες αγωνιστικές ότι όχι μόνο έχει παλμό ακόμη, αλλά ξέρει και πως να φτάνει σε σημαντικές νίκες. Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή της.       

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα G/G στις τελευταίες πέντε εμφανίσεις της.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Είδαμε τις αποδόσεις του άσου και δεν σταθήκαμε ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Μπορεί να κερδίσει με 5-0 η Λίβερπουλ, αλλά και πάλι δεν θα μετανιώσουμε για την επιλογή μας. Αντίθετα το να δεχτεί γκολ είναι και πιθανό και προσοδοφόρο. 

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 2.00

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ        

Εκτός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ που θέτει σε κίνδυνο τις φιλοδοξίες της για συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και έδειχνε χωρίς δυνάμεις μέχρι να βρεθεί να χάνει με 2-0 και να μείνει με δέκα παίκτες. Στη συνέχεια αρχικά ισορρόπησε τον αγώνα και στη συνέχεια μπόρεσε να πετύχει δύο γκολ και να φέρει το ματς στα ίσα. Αλλά στο 82ο λεπτό δέχτηκε το τρίτο τέρμα και έχοντας άδειο το ντεπόζιτο δεν μπόρεσε να ανταποδώσει. 

Με εξαίρεση τη σημερινή αναμέτρηση με την Τσέλσι το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος είναι βατό. Όχι ακριβώς εύκολο, αλλά σίγουρα βατό και κοντά στις δυνατότητες της, όπως τις είδαμε μέσα στην σεζόν. Απλώς προβλημάτισαν τα σημάδια κούραση που έβγαλε στην αναμέτρηση με την Νιουκάστλ. Χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό Ντόουσον.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ σε επτά από τις τελευταίες οκτώ εντός έδρας αναμετρήσεις της. 

ΤΣΕΛΣΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την Μπράιτον, στον εξ αναβολής αγώνα που διεξήχθει την περασμένη Τρίτη. Εμφανώς κουρασμένη και χωρίς να δείχνει ότι έχει πλάνο δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Και στο τέλος θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή καθώς η Μπράιτον ανέβηκε και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν η μπάλα δεν σταμάταγε στο δοκάρι λίγο πριν τη λήξη.  

Έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τους λοιπούς συνδιεκδικητές της τέταρτης θέσης και να μπορέσει να μπει στο κυνήγι της Λέστερ και της τρίτης θέσης. Και έδωσε μεγαλύτερη σημασία στην σημερινή αναμέτρηση που απέκτησε χαρακτήρα εξα΄ποντου για την τέταρτη θέση. Δεν έχει περιθώρια για άλλες νωθρές εμφανίσεις. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Αήττητη στις τελευταίες έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις της.   

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και οι δύο ομάδες στο τελευταίο τους δείγμα έδειξαν σημάδια κούρασης. Και αυτή που θα μπορέσει να κερδίσει αυτή την λονδρέζικη αναμέτρηση θα είναι αυτή που θα μπορέσει να τρέξει περισσότερο στο γήπεδο. 

Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 1.75

Ενημερωθείτε για τα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα στο numbers.gr, όπως επίσης και πληροφορίες για τις στοιχηματικές προσφορές* (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) στις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.