Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κοζάνης με τον Δία Δίου



Με ανεβασμένη την ψυχολογία για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Δία Δίου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο για το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα ΦΣ Κοζάνης βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς σε 3 αγώνες, ενώ ο Δίας Δίου στην 9η θέση με 5 βαθμούς σε 4 αγώνες.

Η δουλειά για την ομάδα, δεν σταματά καθώς υπάρχουν μόνο δύσκολα παιχνίδια. Η προετοιμασία ξεκίνησε από τη Δευτέρα το πρωί στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ερμή την Κυριακή, έκαναν αποκατάσταση κι αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο και σε υψηλή ένταση πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι παίκτες δηλώνουν αποφασισμένοι και πιο έτοιμοι από ποτέ, αναμφίβολα θέλουν να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια και είναι επικεντρωμένοι στο ματς με μοναδικό στόχο την νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την αναμέτρηση των 2 ομάδων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.