Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα σε Γρεβενά και Κοζάνη την Τρίτη 20 Απριλίου



Στη Δυτική Μακεδονία αναμένεται να βρεθεί αύριο Τρίτη 20 Απριλίου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα ο κ. Πέτσας αναμένεται να βρεθεί στις 11 το πρωί στην πόλη της Δεσκάτης, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Δημήτριο Κορδίλα, στη 1 το μεσημέρι θα επισκεφθεί στην πόλη των Γρεβενών τον πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και δήμαρχο Γρεβενών, Γιώργο Δασταμάνη, ενώ στις 3 το μεσημέρι θα συναντηθεί στην Κοζάνη με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Κασαπίδη και στις 4 με το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

3 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα σε Γρεβενά και Κοζάνη την Τρίτη 20 Απριλίου

  1. Ηχηστε σαλπιγγες!!στελιος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ενα πραγμα γνωριζεις καλα!!
    Αν και κλεισατε την Κοζανη μονο και οχι την υπολοιπη Ελλαδα,αν και οι πλατειες της Κοζανης δεν βουλιαζουν απο κοσμο,οπως στην υπολοιπη χώρα,οι Κοζανιτες δεν θα σε γιουχάρουν οπως στην Πατρα,δεν θα σε παρουν παραμαζωμα,οπως στην Πατρα!!Αν και εσεις οι ” αριστοι” καταστρεφετε καθημερινα την περιοχη.αν και μας κλείσατε σαν τους Μεσολογγιτες,μονο εμας και οχι την υπολοιπη χωρα,θα σε υποδεχτουμε ανθρωπινα με αυτο που μας απεμεινε με την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!!
    Εσεις θα κοκκινισετε αυριο και οχι εμεις!!
    ” ευλογημενος ο ερχόμενος εν ονοματι του μωυσεως”
    Το γιουχάισμα το κραταμε για τον ψηφοσυλλεκτη,για την καλπη λαικιστί!!
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ!!
    Ενα μερος των χρηματων που επρεπε να δωσετε στους μικρους της εστιασης και δεν το δωσατε,να το προσφερετε στα σκάι και στα φουρθιώτικα καναλια!!
    Ενα χαλί ομως θα σε στρώσουμε,ενα χαλί φτιαγμενο απ τα σκουπιδια της Κερκυρας με κροσια ψαροκοκαλα της χωρας, της Κερκυρας!!
    Βλεπω και το καλοκαιρι να εχετε κλειστη την Κοζανη,αλλα ανοιχτη την Κερκυρα,ανοιχτα τα μαγαζια της,τα εστιατορια της,τα καφέ της και βλεπω το φθινοπωρο μεγαλυτερη σοδειά σκουπιδιων της Κερκυρας για την περιοχη μας!!
    Χτυπηστε και την καμπανα του αη Νικολα αμα τω ερχομω του υπουργου,στο καμπαναριο που οι αλλοι υποκριτες και ιησουιτες,οι οιωνει επαιτες ανηρτησαν καινούρια σημαια πριν 14 μερες….
    Ηχηστε καμπανες!
    σημαιες ξεδιπλωθειτε!
    στον ερχομο σας αυριο ακουμπαει ολη η υποκρισια ,των μεν και των δε!!!

  2. ΜΟΝ ΝΤΙΕ ΜΕΣΙΕ ΠΕΤΣΑ ΜΠΟΚΟΥ ΣΦΙΞΟΚΟΛΑΣΙΟΝ.
    ΛΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΟΝ ΤΡΕΖ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚ.
    ΛΕ ΕΥΡΩ Ν’ΕΞΙΣΤΕ ΠΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.