«Σκόπιμες και περίεργες αποφάσεις» στο Πλατανόρευμα Κοζάνης αναφέρει ο Τοπικός Σύμβουλος Γ. Λαγογιάννης



ΘΕΜΑ: «Σκόπιμες και περίεργες αποφάσεις»

ΣΧΕΤΙΚΑ: Νόμος 4555/ 19 Ιουλίου 2018, Αρ. φύλλου 133, Άρθρο 83, παράγραφος 1

Σύμφωνα με το παραπάνω σχετικό, ως κοινοτικός σύμβουλος, όντας υπεύθυνος για την προστασία της δημοτικής περιουσίας στα όρια της κοινότητας, μόλις διαπίστωσα παράνομη κατάληψη οικήματος στις 5/10/2020, προσκόμισα τα σχετικά έγγραφα που μου ζήτησε η Δημοτική Αρχή και που αφορούσαν την ιδιοκτησία του οικήματος στο Νο 230 οικόπεδο.

Νομίζω ότι είναι εύλογος ο προβληματισμός μου σχετικά με το πώς γίνεται να «προωθείται » δημοπρασία για το συγκεκριμένο οίκημα, όταν ήδη είναι καταπατημένο και συγχρόνως βρίσκεται σε εξέλιξη διοικητική και εισαγγελική έρευνα για τυχόν παράνομες πράξεις. Κι αναρωτιέμαι:« Γιατί, άραγε, τόση βιασύνη»;

Επίσης, το κοινοτικό κατάστημα μετατράπηκε σε κέντρο διερχομένων, με σκοπό , αφενός μεν να εξοφληθεί ακόμα ένα προεκλογικό γραμμάτιο και αφετέρου να ικανοποιηθεί η υπέρμετρη φιλοδοξία ορισμένων για ιδιωτική χρήση του κοινοτικού καταστήματος. Ήδη, από το 2015 ζητούσαν να χρησιμοποιήσουν παράνομα και το γραφείο του προέδρου για ιδιωτικές τηλεφωνικές συνομιλίες.

Στο σημείο αυτό να τονίσω για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση της πλειονότητας των συγχωριανών μου στο πρόσωπό μου. Κληθήκαμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις σε φλέγοντα ζητήματα, πάντα όμως με ομαδικό πνεύμα, διάλογο και αντίλογο και με αμφίδρομη εμπιστοσύνη. Ο στόχος μου, όλα τα χρόνια της θητείας μου ως προέδρου της κοινότητας, ήταν να αφήσω παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές και όχι η ψηφοθηρία για τις επόμενες εκλογές.

Να θυμίσω μόνο δύο ημερομηνίες, 27/10/2013 και 1/4/2017. Οι έχοντες γνώσιν του θέματος, θα καταλάβουν. Τέλος, καλώ οποιονδήποτε αμφισβητεί τις προθέσεις μου και τα προαναφερθέντα σε ανοιχτή συζήτηση.

Γεώργιος Λαγογιάννης,
Πλειοψηφών Τοπικός Σύμβουλος Πλατανορεύματος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “«Σκόπιμες και περίεργες αποφάσεις» στο Πλατανόρευμα Κοζάνης αναφέρει ο Τοπικός Σύμβουλος Γ. Λαγογιάννης

  1. Ολλα τα αναφέρω μένα από τον κυριο Λαγό Γιάννη είναι ανακριβή και δεν κατάλαβε ότι εδώ δεν είναι στρατός για να αποφασίζει για τα παντα μόνος του

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.