Στοίχημα: Με τα φαβορί και ένα Goal-Goal



Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο livebetting.com.cy από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία.Οι αποδόσεις από το κουπόνι της stoiximan cy .

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΛΕΙΨΙΑ (21:30)

Από σπουδαία νίκη στην έδρα της Λεβερκούζεν προέρχονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από επτά αγωνιστικές με πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Μπίλεφελντ παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει ως τώρα 22 βαθμούς 25 παιχνίδια με τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στον ένα πόντο. Στο παιχνίδι κόντρα στη Λεβερκούζεν κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ με τον Ντοέν, ενώ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου σφράγισε τη νίκη της σημειώνοντας το 2-0 με τον Οκάβα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 85’ για το τελικό 1-2.

Στον αντίποδα η Λειψία παραμένει στη 2η θέση του πρωταθλήματος και στο -8 από την Μπάγερν Μονάχου αγνοώντας την ήττα για πάνω από 10 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα. Μοναδική παραφωνία για τους «ταύρους» οι δύο ήττες από την Λίβερπουλ με το ίδιο σκορ που τους κόστισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα Λειψία δεν τα κατάφερε εντός έδρας κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1. 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, οι γηπεδούχοι μετά την σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Λεβερκούζεν έχουν πάρει ψυχολογία και περιμένω να μπουν αποφασισμένοι για το καλύτερο στην αναμέτρηση. Από την άλλη η Λειψία βλέπει το πρωτάθλημα να απομακρύνεται και σε συνδυασμό με τις απουσίες των Ομπαμεκανο και Ανχελίνιο είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ευάλωτη αμυντικά. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Δείτε εδώ τις αποδόσεις για το euro 2021.

ΜΠΕΤΙΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ (22.00) 

Άδικη μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα  της Μπέτις στο ντέρμπι σε κόντρα στην Σεβίλλη, με τους γηπεδούχους να χάνουν σωρεία ευκαιριών από την αρχή της αναμέτρησης χωρίς να καταφέρουν έστω να ισοφαρίσουν. Το  μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε για την Σεβίλλη ο Ενεσίρι στο 27ο λεπτό. Παρόλα αυτά η Μπέτις βρίσκεται εντός πρώτης εξάδας πού δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο έχοντας 42 βαθμούς σε 27 παιχνίδια, με 4 νίκες και μία ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια της.

Από την άλλη πλευρά η Λεβάντε προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στη Βαλένθια με 1-0, αποτέλεσμα που την διατηρεί σταθερά στην πρώτη δεκάδα και μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρογκερ στο 18ο λεπτό μετά από πάσα του Ροτσίνα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Λεβάντε μετράει δύο νίκες δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Μπέτις ώστε να αφήσει πίσω της την κακοτυχία από το παιχνίδι με αντίπαλο την Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι είναι φανερό πως είναι καλύτερη ομάδα από την Λεβάντε, ενώ εντός έδρας έχουν χάσει μόλις δύο φορές μέσα στο 2021. Ο άσσος προσφέρεται στο 1,80 και θα προστεθεί στις επιλογές μου.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ (22.00)

Σταθερά εκτός της επικίνδυνης ζώνης οι γηπεδούχοι οι οποίοι αν και ξεκίνησαν αρκετά ελπιδοφόρα την σεζόν, η συνέχεια δεν έμελλε να είναι ίδια. Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψαν και στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας εκτός έδρας της Ανζέρ με 1-0, φτάνοντας στη 2η νίκη τους στα τελευταία 5 παιχνίδια. 

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μονακό η οποία παραμένει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο την έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λίλ, αν και είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει αυτή το τρίποντο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες μία ισοπαλία και  μία ήττα έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. 

Φαβορί στην αναμέτρηση Μονακό η οποία είναι φανερό πως βρίσκεται σε περίοδο φορμαρίσματος. Από την άλλη η Σεντ Ετιέν εντός έδρας δυσκολεύεται αρκετά έχοντας μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της. Περιμένω την Μονακό να μπει αποφασισμένη στην αναμέτρηση και θα ρισκάρω με το διπλό (2) σε απόδοση 1.90

Καθημερινές προβλέψεις και στοιχηματικές αναλύσεις στο livebetting.com.cy, όπως επίσης και παρουσίαση των στοιχηματικών εταιρείων με άδεια στην Κύπρο.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.