Η Καινοτομία του Soft1 ERP στην Ελληνική αγορά



Η SoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP, CRM  και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών, έχοντας λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την ηγετική της θέση στην αγορά.

Aναπτύσσοντας σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας (on-premise ή SaaS), εξυπηρετώντας ιδανικά, τόσο τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και τις σύνθετες απαιτήσεις μεγαλύτερων εταιρειών , η SoftΟne προσφέρει στους πελάτες της μία σειρά λύσεων λογισμικού Soft1, που ενσωματώνουν -σε μία ισχυρή πλατφόρμα- το σύνολο των επιχειρησιακών τους λειτουργιών.

Η νέα γενιά του Cloud ERP

Η SoftOne ήταν η πρώτη το 2007 που παρουσίασε το cloud ERP, βάσει του διεθνούς μοντέλου SaaS (Software as Service). Το 2011, απέσπασε σημαντική βράβευση στον παγκόσμιο διαγωνισμό αναδυόμενων τεχνολογιών της Microsoft, για τη λειτουργία του Soft1 ERP στην cloud πλατφόρμα Microsoft Windows Azure προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Το Soft1 Cloud ERP Series 5 αποτελεί ένα σύστημα ERP νέας γενιάς που έχει αναπτυχθεί με επίκεντρο τους ανθρώπους της επιχείρησής σας. Με ενσωματωμένες web και mobile εφαρμογές, προσφέρει στα στελέχη σας τη δυνατότητα να εργαστούν με ασφάλεια από οπουδήποτε, ανταποκρινόμενα καλύτερα στις ανάγκες των πελατών σας. Οι ενότητες του Soft1 ERP  υποστηρίζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων σας, από την παραγωγή και την αλυσίδα εφοδιασμού έως τις πωλήσεις, σας βοηθάει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας.
 

Πλεονεκτήματα του Cloud ERP:

  1. Κρατήστε χαμηλά το κόστος σας, απελευθερώνοντας τους ανθρώπους του ΙΤ. Ξεχάστε τις υψηλές επενδύσεις σε hardware και software. Επιλέξτε το Soft1 Cloud ERP Series 5 με το συνδρομητικό μοντέλο pay-as-you-go, χωρίς συμβιβασμούς σε απόδοση και λειτουργία.
  2. Αυξήστε την παραγωγικότητα των ανθρώπων σας, παρέχοντάς τους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου. Το Soft1 Cloud ERP Series 5 προσφέρει μία πρωτοποριακή εμπειρία χρήσης, χωρίς την ανάγκη πρόσθετης εκπαίδευσης.
  3. Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, το Soft1 Cloud ERP Series 5 σας απαλλάσσει από κάθε άγχος και ευθύνη, προσφέροντας μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, συνεχή έλεγχο, αυτόματη λήψη backup και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.
  4. Χωρίς ανάγκες για πρόσθετο hardware, το Soft1 Cloud ERP Series 5 είναι έτοιμο προς χρήση σε λίγες μόνο εβδομάδες αντί για μήνες, επιτρέποντάς σας να ασχοληθείτε μόνο με το πώς θα τρέξετε πιο αποδοτικά την επιχείρησή σας.
  5. Κερδίστε περισσότερα με λιγότερα, προσαρμόζοντας εύκολα την εγκατάστασή σας, κάθε φορά που αυτό απαιτείται. Με το Soft1 Cloud ERP Series 5, δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε πλέον για τη διαχείριση των μηχανογραφικών σας πόρων.
  6. Με το Soft1 Cloud ERP Series 5, η αναβάθμιση του λογισμικού σας παύει να αποτελεί πια πρόβλημα. Το σύστημά σας, ενημερώνεται αυτόματα με τις διαθέσιμες νέες εκδόσεις, ενώ μπορεί να επεκταθεί εύκολα καθώς οι ανάγκες σας μεγαλώνουν.
     

Η επιχείρησή σας από παντού – Open Enterprise Mobility

Πρωταγωνιστώντας στις εξελίξεις που αφορούν το cloud, προτεραιότητα και επιδίωξη της SoftOne, αποτελεί η συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που παρέχουν στις επιχειρήσεις υψηλή προστιθέμενη αξία, σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

 Έτσι λοιπόν, τo 2013 παρουσίασε στην αγορά την πρωτοποριακή έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise που αλλάζει τα δεδομένα στο μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας πλήρως τα οφέλη του cloud με τις προηγμένες λύσεις enterprise mobility της εταιρείας.

Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση από παντού με την πρωτοποριακή λύση mobility της SoftOne. Οι εργαζόμενοι μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικοί από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής. Η εφαρμογή Soft1 360 αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποί σας εργάζονται, συνδέονται και επικοινωνούν με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας.Το Soft1 360 ενισχύει την αμεσότητα πρόσβασης, καθώς και την ευελιξία χρήσης κρίσιμων δεδομένων της επιχείρησής σας. Σε πλήρη ολοκλήρωση με την κεντρική μηχανογράφηση, επεκτείνει ουσιαστικά την «εμβέλεια» του Soft1 ERP Series 5, επιτρέποντάς σας την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση του οποιαδήποτε στιγμή, μέσω οποιασδήποτε συσκευής!
 
Η εφαρμογή προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη, ανάλογα με το ρόλο του στην επιχείρηση, επιτρέποντας στα στελέχη σας να λειτουργούν αποτελεσματικά, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.Η λύση Soft1 360 μπορεί να αξιοποιηθεί από όλες τις εγκαταστάσεις Soft1 Series 5, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή cloud).

Πλεονεκτήματα του Open Enterprise Mobility:

  1. Βελτιώστε την απόδοση των ανθρώπων σας
  2. Ξεχάστε το υψηλό κόστος και την πολυπλοκότητα 
  3. Τρέξτε την επιχείρησή σας από παντού
  4. Ενισχύστε αποτελεσματικά τις συνεργασίες σας
  5. Λάβετε άμεσα τις αποφάσεις σας
  6. Εξυπηρετήστε καλύτερα τους πελάτες σας

 EVA- Δυναμική Ευφυϊα

Η χρήση νέων, καινοτόμων τεχνολογιών παράγει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τη σύγχρονη επιχείρηση, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά κάθε λειτουργία της.
Το 2020 η SoftOne πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και παρουσιάζει το Soft1 Β.Α.Μ (Business Automation Machine) και την EVA, το νέο ψηφιακό βοηθό του Soft1, φέρνοντας δυναμικά στο προσκήνιο την επόμενη γενιά της αυτοματοποίησης διαδικασιών, αυτήν του intelligent automation, της τεχνητής νοημοσύνης και του machine learning.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.