Εξ΄ αποστάσεως εκδήλωση νομικής πληροφόρησης για εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης “Ασφαλιστικά θέματα-Παρουσίαση του Ν.4670/2020, βασικά σημεία του νέου ασφαλιστικού νόμου”



Το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτ. Μακεδονίας / Κοζάνη ανακοινώνει την υλοποίηση εξ αποστάσεως εκδήλωσης νομικής πληροφόρησης με θέμα: «Ασφαλιστικά Θέματα- Παρουσίαση του ν. 4670/2020, Βασικά σημεία του νέου Ασφαλιστικού Νόμου», με τη συνεργασία του Δήμου Κοζάνης και του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κοζάνης. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης και θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Τίτλος Νομικής Εκδήλωσης Ημερομηνία Ώρα Χώρος
Ασφαλιστικά Θέματα- Παρουσίαση του ν. 4670/2020, Βασικά σημεία του νέου Ασφαλιστικού Νόμου Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 18:00 έως 19:30 Διαδικτυακά

Η συμμετοχή στη νομική εκδήλωση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ για την παρακολούθησή της απαιτείται κινητό τηλέφωνο ή tablet ή ηλεκτρονικός υπολογιστής με κάμερα και μικρόφωνο. 

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ:  https://www.inegsee.gr/nomiki-ekdilosi-kozani/ 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.