Νέος κύκλος συναντήσεων για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στην πόλη της Φλώρινας


 

Νέο κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων για θέματα επικαιρότητας και ζητήματα που δημιουργούν θετικές προοπτικές για τη Φλώρινα, πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, υπο την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ορίζονται από την πολιτεία.

Αρχικά ο κ. Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κυρίους Ιωάννη Κιοσέ, Βασίλειο Άμπα και τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη, επισκέφτηκε τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών και συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη και την Κοσμήτορα κ. Αικατερίνη Μέλφου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την έρευνα και καινοτομία σε συνεργασία με κεντρικά Πανεπιστήμια, τη δημιουργία τράπεζας γενετικού υλικού στη Δυτική Μακεδονία, την ενσωμάτωση στον σχεδιασμό της Περιφέρειας για υλοποίηση δράσεων με άξονα τον πρωτογενή και γεω-διατροφικό τομέα, καθώς και την εξέλιξη των εργασιών στις κτιριακές υποδομές του Πανεπιστημίου στην πόλη της Φλώρινας.

Ακολούθως συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη και αναπτύχθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η έλευση φυσικού αερίου στην πόλη της Φλώρινας.

Ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων στη Φλώρινα ολοκληρώθηκε με τους εκπροσώπους του συνοικισμού Νεοφωτίστων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που σχετίζονται με τις συνθήκες διαβίωσης και στη δυσχέρεια ανάπτυξης των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων, λόγω της υγειονομικής κρίσης.

loading…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.