Κοζάνη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στην οδό 11ης Οκτωβρίου – Από τύχη δεν τραυματίστηκαν πεζοί – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Μαρτίου 2021 στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, διερχόμενος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κινούνταν επί της οδού Πατριάρχου Φωτίου συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν στην 11ης Οκτωβρίου, στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης μεταξύ των δύο οχημάτων, το ένα όχημα προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο ενώ εκείνη τη στιγμή κινούνταν διερχόμενοι πεζοί στο σημείο και από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία Κοζάνης για την καταγραφή του συμβάντος και για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες των 2 οχημάτων.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στην οδό 11ης Οκτωβρίου – Από τύχη δεν τραυματίστηκαν πεζοί – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ

  2. Παρκάρουν και δνε υπάρχει ορατότητα αργά η γρήγορα θα γινόταν και σίγουρα αν δεν διορθωθεί η κατάσταση θα υπάρξουν κι αλλά ατυχήματα ! Ας βάλει μια τάξη η δημοτική ή η τροχαία πια !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.