Επίθεση με πέτρες σε αυτοκίνητο Αστυνομικού στην Κοζάνη



Επίθεση με πέτρες από άγνωστους δράστες δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαρτίου το ΙΧ αυτοκίνητο Αστυνομικού στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, άγνωστοι δράστες πέταξαν πέτρες στο αυτοκίνητο Αστυνομικού που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή Πανόραμα.

Ο Αστυνομικός ήρθε αντιμέτωπος με το θέαμα το πρωί της Κυριακής που πήγε στο αυτοκίνητό του.

Οι δράστες έσπασαν το πίσω παρμπρίζ του αυτοκινήτου, καθώς και τα πλαϊνά τζάμια του οχήματος, ενώ από τα πρώτα στοιχεία δεν διαφαίνεται η πρόθεση για απόπειρα κλοπής.

Σε κάθε περίπτωση, έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Κοζάνης.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

17 σχόλια στο άρθρο “Επίθεση με πέτρες σε αυτοκίνητο Αστυνομικού στην Κοζάνη

  1. Μήπως είναι αντίδραση στην υπερεξουσία με την οποία η κυβέρνηση τρέφει την αστυνομία με το που εκλέχθηκε;

    1. Πως το σκεφτηκες αυτο!! Τι ευφυία!! Η αντιδραση στο αυτοκινητο ενος μισθωτου το οποιο κανει δεν κανει 2000 ευρω! Τι πανεξυπνος!! Σαπιο μυαλο να το κανεις το ψευδώνυμο..Σου ταιριάζει καλυτερα…@@@@@!!

      1. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
        Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

          1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ..
            ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ,ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
            ΞΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

  2. ,καλό είναι οι μπατσοι να μαζευτούν αυτό που είδαμε στη ν . Σμύρνη δεν έχει να κάνει με με επιβολή νόμου…αλλά με καμποιλικια…τέτοια καμποιλικια οδηγησαν και στο θάνατο του Γρηγορόπουλου και μετά κάηκε όλη Ελλάδα για δύο βδομάδες..δεν είναι ελληνικό φαινόμενο..όπου υπάρχουν αυταρχικοί ηγέτες και η δημοκρατία νοσεί γίνονται αυτσ..κάποιοι ένστολοι..βγάζουν
    τα ψυχολογικά…τα αποτελέσματα αυτής της δράσης είναι η αντίδραση…τα δαμε στην Αμερική με το δολοφονία του μαύρου…τα δαμε και αλλού..μη ξεχνάμε ότι αραβική Άνοιξη αρχησε..από ένα φοιτητή που συνελήφθη και δαρθειανηλεώς από την αστυνομία πριν αυτοπυρποληθεί σε ενδείξη διαμαρτυριας..δε μπορεί ..ο πρωθυπουργός να πίνει ουζακι με άλλους 40 και να μην τρέχει τιποτα και ο άλλος που μένει στο υπογειο δυάρι με δυο μικρα να τρώει πρόστιμο γιατί έβγαλε τα παιδιά του βόλτα..δε μπορεί ο χαρβαλιας να κουνά το δάκτυλο στις κάμερες μπροστά απειλώντας μεροκατιαριδες..και μόλις κλείσουμε οι κάμερες να βγάζει μάσκες και να αγκαλιάζετε γελώντας ρε πως τα πα έτσι…δημοτικοί αστυνομικοί σε χωριό της Κοζάνης γράψανε 3 γριές γιατί δε φορούσαν μάσκα αλλά είχαν μόνο τα μαντήλια τους 300 ευρώ η μία…300 ευρώ ρε μαλουτα δε είναι η σύνταξή τους όλη πως θα βγαλουνε το μήνα..μη κοιτάς εσύ και οι αντιδήμαρχοι σου περνούν 800 ευρώ τη συνεδρίαση…δε έχουν όλοι επένδυσεις σε φωτοβολταϊκά..από μια τρίχα κρέμονται τα νεύρα όλων..μεγάλη προσοχή δε αργεί να ξεχειλίσει το ποτάμι.. ύστερα θα είναι αργα

  3. Εσυ ανωνυμε των 15:21 με την εφυια που σε διακρινει μηπως λεω μηοως θα μπορουσες να μας πεις τ οπλισε το χερι του αστυνιμικου που χτυπουσε αλυπητα και με μισος τον νεαρο στην Αθηνα?αν ηταν το δικο σου παιδι τι θα ελεγες?αλλα τι λεω αι γω τωρα,το δικο σιυτο παιδι μαλλον θαταν εκεινη την ωρα εξω απο καμμια εκκλησια η στο κατηχητικο!οσο για την εφυια που διθετει το σαπιο μηλομαλλον θα φας πολλα ψωμια για να την αοοκτησεις και για το σαπιο μηλο που λες θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις γιατι ειναι εντιμι,ηθικο και φιλησυχο!εαν η κοινωνα μας ειχε τετοια μελη θαταν ιδανικη!

  4. Μπορεί ο αστυνομικός του ρεπορτάζ να έμπηξε κανένα πρόστιμο σαν αυτά της Ν. Σμύρνης σε κάποιον ταλαίπωρο άνθρωπο. Έχουμε και στην Κοζάνη “μπουμπούκια” στο αστυνομικό σώμα.

  5. Εσυ που σχολιασες το Σαπιο Μηλo,εσυ με τις πολυ φρεσκιες ιδεες του χουντισμου σου,μαθε,πως,το Σαπιο Μηλο εκανε μια εκτιμηση ολων αυτων που γινονται τον τελευταιο καιρο και τον υπερβολικο ζηλο αστυνομικων οι οποιοι χθες χτυπουσαν με γκλοπς,με μεταλλικη επιστρωση, παιδια μικρα που φωναζαν: ποναω!ποναω!!
    Ξεπερασες σε χουντισμο,υβρεολογε,και τους χουντικους και τους ντερτιλιδες και τους ταγματασφαλιτες αμβοσιονιστες και καντιωτιστες!!
    Εκεινα τουλαχιστον τα μικρα ανθρωπακια πριν χτυπησουν ιδεες,σκεψεις,την διαφορετικοτητα και ανθρωπους,λεγαν τουλαχιστον δυο λεξεις πριν!!
    Εσυ τους ξεπερασες,μονο βριζεις ως υβριστης!!
    Τωρα στην καραντινα θα καθησεις και θα διαβασεις ολα τα σχολια του Σαπιου Μηλου,του τελευταιου χρονου!!!
    Πουθενα δεν θα δεις σχολιο υβριστικο,χυδαιο σαν το δικο σου!!
    Θα δεις σχόλια ανθρωπου ψαγμενου,μορφωμενου που απευθυνονται στην λογικη και μονο..
    Και λεω τον τελευταιο χρονο γιατι πριν ενα χρονο αρχισα να σχολιαζω στο φιλοξενο Κοζανη ΛΑΙΦ- kozanilife

  6. Οσο το κρατος βρισκεται στα χερια του χρυσοχοιδη και του βοριδη,δεν ειδαμε τιποτα ακομα!
    Τον εναν δεν τον χωρεσε το ΠΑΣΟΚ,ενα δημοκρατικο κομμα,δεν τον χωρεσε ο Ανδρεας Παπανδρεου,ο πολιτικος που μπροστα του η αστυνομια φανταζε αρσακειαδα,δεν τον χωρεσε η δημοκρατια και βρεθηκε στην ακραια μορφη της νεας ” δημοκρατιας”
    και ο αλλος το παιδι του παπαδοπουλου ,ο τσεκουροφορεμενος,ο,τι πιο ακραιο και επικινδυνο..ο δειλος που για να παρει ενα υπουργειο,αρνηθηκε τον αντισιμιτισμο του και αρχισε να πλαθει κουλουρακια για το Εβραικο Πάσχα..
    Ο ανθρωπος που ” εβλεπε” τους καπνους του Αουσβιτς και ελεγε: καπνος ευφραινει καρδιαν ανθρωπου!!!
    χρυσοχοιδη και βοριδη αντι να πιασετε τον παππα και να ξεσπασετε πανω του,χτυπατε παιδια που φωναζουν: ποναω!ποναω!!
    Ο καθενας πιανει ο,τι εχει και σεις επειδη δεν εχετε,πιανετε μικρα παιδια!!
    Η χθεσινη εικονα εκανε τον γύρο του κοσμου…
    Νυχτωσε για τα καλα!!
    Ποτε επεσε η χουντα;οταν χτυπησαν το Πολυτεχνειο..την νεολαια!!
    Ποτε θα πεσουν οι ” αριστοι”;
    Οταν θ’ αρχισουν να χτυπανε την νεολαια!!
    Η ζωη δεν ειναι μια ευθεια γραμμη,κανει κυκλους,η επαναληψη των γεγονοτων ειναι το οξυγονο της ζωης!!

    1. Σε κάθε περίπτωση δυστυχώς θα δούμε στο μέλλον και άλλα δυσάρεστα από τους αστυνομικούς,από τη στιγμή που προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες στους πολίτες,ότι δήθεν αυτοί προκαλούν!
      Όσο αυτός που έχουν για προστατη του πολίτη συνεχίζει το κρυφτουλι ,τόσο θα ξεφυτρωνουν σαν μανιτάρια βίαιοι αστυνομικοί!

    2. Να σαι καλά Στέλιο. Τα λόγια σου πάντα παρήγορα. Έχεις πολύ δίκαιο σ’ αυτό που λες. Και με τον Γρηγορόπουλο κυβέρνηση ήταν πάλι η Νέα Δικτατορία… εεε… συγνώμη… Δημοκρατία.

  7. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟ ΨΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  8. Σε κάθε περίπτωση δυστυχώς θα δούμε στο μέλλον και άλλα δυσάρεστα από τους αστυνομικούς,από τη στιγμή που προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες στους πολίτες,ότι δήθεν αυτοί προκαλούν!
    Όσο αυτός που έχουν για προστατη του πολίτη συνεχίζει το κρυφτουλι ,τόσο θα ξεφυτρωνουν σαν μανιτάρια βίαιοι αστυνομικοί!

  9. Αυτό το παιδί που έχουμε για πρωθυπουργό θα μπορούσε να βάλλει σε ταξη το παιδί που έχουμε για προστατη του πολίτη,όμως δεν το κάνει άραγε γιατί?ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
    Είδατε κανέναν να παραιτείται?

  10. Ανώνυμε των 14:39
    Η κατρακύλα τους δε θα αργήσει το μόνο σίγουρο αφού η μεγαλειότητα τους και η έπαρση τους τους έχει τυφλώσει!ακόμα και τα δικά τους μέσα ενημέρωσης τους απογυμνώνουν λίγο λίγο !
    Τα γκάλοπ που κάνουν δείχνουν την αρχή του τέλους τους!άντε να τελειώνουμε με το κακό που μας βρήκε!φτου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.