Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την απώλεια του Γιώργου Νανόπουλου – Συλλυπητήρια μηνύματα



Το Περιφερειακό Συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και αποφάσισε ομόφωνα την Έκδοση Ψηφίσματος που έχει ως εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Γιώργου Νανόπουλου, που υπηρέτησε την περιοχή μας μέσα από την πολύχρονη συμμετοχή του στα κοινά ως Αντινομάρχης Κοζάνης.

Η προσφορά του στους πολίτες δεν περιορίστηκε μόνο μέσω των αξιωμάτων που κατείχε αλλά και μέσα από την πολύ σημαντική επιστημονική – δημοσιοϋπαλληλική του καριέρα. Έντιμος και ηθικός άνθρωπος, άφησε με το πέρασμά του στην κοινωνία μας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα.

2. Να προβεί αντί στεφάνου σε δωρεά για ενίσχυση κάποιου ιδρύματος ή συλλόγου μετά από υπόδειξη της οικογένειάς του.

3. Να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το παρόν ψήφισμα.


Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε Κοζάνης

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε Κοζάνης, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην εξαίρετη συνάδελφο των Παιδικών Σταθμών Μαρίτσα Νιάνιου για τον απροσδόκητο χαμό του συζύγου της Γιώργου Νανόπουλου.

Δύναμη και κουράγιο στην ίδια και στα παιδιά τους.

Το Δ.Σ.


Θέμα : Συλλυπητήρια επιστολή του ΤΕΕ/ΤΔΜ για τον απροσδόκητο θάνατο του   Γιώργου Νανόπουλου. 

Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Νανόπουλου, που έχασε ξαφνικά και απροσδόκητα τη ζωή του. 

Ο Γιώργος Νανόπουλος υπήρξε ένας εξαιρετικός συνάδελφος, με ήθος και αξιοπρέπεια, που υπηρέτησε την επιστήμη του με συνέπεια από τη θέση του Προϊσταμένου Δόμησης της Υ.Δομ. Βοΐου και πρόσφερε στον κοινωνικό και πολιτικό βίο, μέσα από δράση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του και στους οικείους του. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.