Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί το κατάστημα της Alpha Bank στην Κοζάνη μετά από κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο – Η ανακοίνωση της τράπεζας



Όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας έθεσε σε εφαρμογή η Alpha Bank στο Κατάστημά της επί της οδού Βενιζέλου 39 στην Κοζάνη, σε συνέχεια επιβεβαίωσης κρούσματος Covid-19 σε μέλος του Προσωπικού, την Πέμπτη, 4 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ, η Τράπεζα έχει ήδη πραγματοποιήσει γενική απολύμανση στο Κατάστημα.

Οι Υπάλληλοι που εργάζονταν σε αυτό θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες, ενώ το Κατάστημα θα λειτουργήσει με Προσωπικό ασφαλείας.

Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί το κατάστημα της Alpha Bank στην Κοζάνη μετά από κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο – Η ανακοίνωση της τράπεζας

  1. Δλδ όταν βρεθεί θετικός υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ…οι υπόλοιποι μένουνε σε καραντίνα 14 μέρες;;….η μόνο σε τραπεζες και σε δημόσιο τομέα ισχύει το περιβόητο προτοκολλ ο του εοδυ;
    Ρε τι ζούμε….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.