Ο Χαρδαλιάς εκτάκτως ξανά στην Κοζάνη στους απείθαρχους Κοζανίτες – Ο φανός τ΄Αι Δημήτρ΄ διαφωνεί με την επίσκεψη Χαρδαλιά

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να έλθει τις επόμενες μέρες στην Κοζάνη για να ‘’τραβήξει το αυτί’’ ,όπως έκανε και στο παρελθόν, του Δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα. Κι αυτό γιατί πληροφορήθηκε ότι, την περίοδο της αποκριάς, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που είναι αντίθετες με τους περιορισμούς που ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

‘‘Οι Κοζανίτες για άλλη μια φορά αποδεικνύονται απείθαρχοι’’, φέρεται να είπε ο κ. Χαρδαλιάς στον Δήμαρχο κ. Μαλούτα σε τηλεφωνική τους συνομιλία.

Από την πλευρά του κ Μαλούτα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι έξαλλος με τον υφυπουργό για την απαγόρευση των εκδηλώσεων της Αποκριάς.

Ο κ Χαρδαλιάς δεν αποκλείεται ερχόμενος στην Κοζάνη να ανακοινώσει έκτακτα μέτρα, μόνο για την περιοχή μας, που θα τεθούν σε ισχύ από την Τσικνοπέμπτη και για όλο το δωδεκαήμερο της Αποκριάς!

Το Δ.Σ.
Φανός τ΄Αι Δημήτρ΄ ¨ Τα παρταλόπλα¨

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων , η παραπάνω ανακοίνωση του Φανού αποτελεί «Πρωτομαρτιάτικο» αστείο…

5 σχόλια στο άρθρο “Ο Χαρδαλιάς εκτάκτως ξανά στην Κοζάνη στους απείθαρχους Κοζανίτες – Ο φανός τ΄Αι Δημήτρ΄ διαφωνεί με την επίσκεψη Χαρδαλιά

  1. Ρε χωριάτες άι σιχτιρ κάθε χρόνο με το μπρε μπρε και τις γελοιότητες.Εδω ο κόσμος χάνεται άνθρωποι πεθαίνουν και εσείς χωρικοί έχετε τον χαβά σας.Θα φάμε πάλι καραντίνα κανένα δίμηνο επειδή εσείς θέλετε να ντυθείτε με φουστανέλες και με κυλοτάκια και να κάνετε παρέλαση αποκριάτικη.Αυτό δεν είναι έθιμο της Κοζάνης εσείς οι χωριάτες το φέρατε εδώ πέρα.

    1. Εσυ αμα φοβασαι τοσο να κανεισ το εμβολιο και να λουζεσαι καθε πρωι με μπεταντιν
      να μη βγαινεις εξω καθολου.
      αν χρειαστει να βγεις να βαζεις τριπλη μασκα στα μουτρα πλαστικη προσωπιδα και ειδικα σκουφακια στα παπουτσια.και γαντια στα χερια.και καθε τρεισ και λιγο να πλενεισ τα χερια επισησ με μπεταντιν.
      στο σπιτι οταν γυρνασ να χρησιμοποιεισ για απολυμανση μια ειδικη ραβδο υπεριωδων ακτινων.
      αλλα το καλυτερο ειναι να κλειδωθεις στο σπιτι για παντα και να μην ξαναβγεις ποτε ξανα εξω.
      και στο τελος μην ξεχασεισ να ψηφισεισ τον κουλη που σε εσωσε(θα εχουμε κι εμεισ επιστολικη ψηφο για να νοθευουμε αποτελεσματα, δε θα βγεις να ψηφισεισ)

  2. ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ; ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΞΙΚΟΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ

  3. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.