Βίντεο: Επί ποδός η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γρεβενών – Στους δρόμους τα εκχιονιστικά για τον αποχιονισμό πόλης και χωριών



Υπ’ατμόν βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γρεβενών με στόχο την άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που είναι σε πλήρη εξέλιξη από το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2021, έχοντας ως κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές χιονοπτώσεις και το δριμύ ψύχος.

Μάλιστα η χιονοκάλυψη είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη καθώς περιλαμβάνει όλα τα χωριά αλλά και την πόλη των Γρεβενών ενώ εκχιονιστικά και αλατιέρες βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο στον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο της χώρας.

Η Δημοτική Αρχή των Γρεβενών συμβουλεύει τους φίλους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξαιτίας του παγετού ενώ απαραίτητη είναι η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.