Δυτική Μακεδονία: 26 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και 19 για μη χρήση μάσκας το Σάββατο 6/2

26 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση βεβαιώθηκαν χθες στη Δυτική Μακεδονία και 19 για μη χρήση μάσκας στους εντατικούς ελέγχους των αρμοδίων αρχών για τη τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.803 ομοειδείς παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 1.079 άτομα.

Τέλος, βεβαιώθηκε μία (1) παράβαση για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (PassengerLocatorForm) από ταξιδιώτη. Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020) έχουν βεβαιωθεί συνολικά σαράντα πέντε (45) ομοειδείς παραβάσεις.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Θωμαή Αδάμου για την ΕΡΤ

3 σχόλια στο άρθρο “Δυτική Μακεδονία: 26 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και 19 για μη χρήση μάσκας το Σάββατο 6/2

  1. Ο ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ,Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ
    -ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ.

  2. Η δημοσια υγεία προστατεύεται με πρόσληψη γιατρών και δημιουργία νοσοκομείων οχι με προσλήψεις μπατσων και πρόστιμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.