Ποντάρισμα και κάλυψη στα φαβορί στο κουπόνι της Δευτέρας



Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το Πορτογαλία. 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πλησιάζει. Δείτε εδώ όλα ότι χρειάζεστε για το euro 2020 στοιχημα, τα γήπεδα και το πρόγραμμα των αγώνων όπως επίσης αναλύσεις των 24 ομάδων με προγνωστικά σε μακροχρόνια στοιχήματα.

 

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ (21.30) 

Ήττα σοκ για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Βούρτζμπέκερ, εκτός έδρας με 2-1 πού τους αφήνει μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το τελευταίο διάστημα η Φορτούνα δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, έχοντας μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Χολστάιν Κιελ διανύει εξαιρετικό φεγγάρι, με μόλις μία ήττα στα 7 τελευταία παιχνίδια, με μεγαλύτερη επιτυχία τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας. Στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς και μεγάλο στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μικρές και σημαντικό ρόλο θα παίξει η ψυχολογική κατάσταση, κάτι στο οποίο η Χολστάιν δείχνει να υπερτερεί αυτή την στιγμή. Περιμένω τους φιλοξενούμενους να μπούνε πιο αποφασισμένοι και θα ρισκάρω μαζί τους με κάλυψη στην ισοπαλία. Επιλογή το 2 DNB σε απόδοση 2.20 @ Stoiximan. Οι προβλέψεις από τα προηγούμενα παιχνίδια θα τις βρείτε εδω.

 

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ (23:00) 

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια τους

 Βαθμολογικά βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο έχοντας μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο, όπου το στιγμάτισε ο σοβαρός του Νούνο έμεινε στο 0-0. 

Από την άλλη η Γκιμαράες παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση αγνοώντας την ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια της, έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική στάθηκε πολύ καλά στο ντέρμπι κόντρα στην Μπενφίκα, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν κοντά στο κυνήγι της 5η θέση έχοντας ψαλιδίσει την διαφορά στους 4 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Γκιμαράες είναι καλύτερη ομάδα και θέλει την νίκη πάση θυσία έως να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης, το διπλό «παίζετε» σε εξαιρετική απόδοση και θα προστεθεί στις επιλογές μου. Ποντάρισμα στην νίκη της Γκιμαράες στο 2.30 

 

ΛΙΝΤΣ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ (22.00)

Απότομη προσγείωση για τη γηπεδούχο Λιντς την προηγούμενη αγωνιστική που μετά τις  καλές  εμφανίσεις και νίκες κόντρα σε Λέστερ και Νιούκαστλ, ηττήθηκαν εντός έδρας από την Έβερτον με 2-1. Είναι φανερό πλέον πώς η ομάδα του Μπιέλσα δυσκολεύεται αρκετά εντός έδρας, ειδικά όταν χρειάζεται να κάνει αυτή κυριαρχικό παιχνίδι. Βαθμολογικά δεν πρόκειται να κινδυνεύσει, κάτι που ήταν και ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας. 

Στον αντίποδα η Κρίσταλ Πάλας παρά τις πολλές απουσίες το τελευταίο διάστημα προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Γουλβς και Νιούκαστλ πού τις δίνουν τεράστια ψυχολογική ανάταση για την συνέχεια. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει δύο νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία. Το σετ των αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων, με την Λιντς που εντός έδρας έχει μόλις 3 νίκες σε 10 παιχνίδια να παίζετε σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που έχει τεράστια εμπειρία στην Premier League, με το Χ2 να βρίσκεται στον διπλασιασμό και να έχει αξία. Ποντάρισμα στο Χ2 σε απόδοση 2.00

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.