Προγνωστικά στοιχήματος από Αγγλία και Ισπανία



3 παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Αγγλία και Ισπανία με τις αποδόσεις από το κουπόνι της νοβιμπετ .

 

ΛΙΝΤΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ (20:00) 

Από σπουδαία νίκη και εμφάνιση προέρχονται οι γηπεδούχοι, πού επικράτησαν εκτός έδρας με 3-1 της Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική. Οι ομάδα του Μπιέλσα, έκανε ένα εκπληκτικό 2ο ημίχρονο ρίχνοντας στο «καναβάτσο» την Λέστερ η οποία δεν εμφανίστηκε στην επανάληψη. Αυτήν ήταν η 2η σερί νίκη για τους «νεοφώτιστους» στα τελευταία παιχνίδια τους, φτάνοντας τους 29 βαθμούς σε 20 παιχνίδια έως τώρα.

Από την άλλη η Έβερτον ηττήθηκε εντός έδρας από την Νιούκαστλ με 2-0, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος μετά τις απώλειες βαθμών της Γουέστ Χαμ και Τότεναμ. Αυτήν ήταν η μοναδική ήττα για το «σύνολο» του Κάρλο Αντσελότι στα τελευταία 5 παιχνίδια του, όπου μετρά, 3 νίκες και μία ισοπαλία . Το παράδοξο είναι ότι εντός έδρας η Λιντς δυσκολεύεται αρκετά, έχοντας μόλις 3 νίκες σε 10 παιχνίδια στο «Έλαν Ρόουντ, μιας και έχει συνηθίσει να δίνει την μπάλα στο αντίπαλο και να χτυπά στην αντεπίθεση. Η Έβερτον δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, καθώς βλέπει το «τρένο της Ευρώπης» να απομακρύνετε. Το κίνητρο βρίσκεται στους φιλοξενούμενους και θα ρισκάρω στο διπλό (2) σε απόδοση 2.60

ΦΟΥΛΑΜ – ΛΕΣΤΕΡ (20:00) 

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι, αγνοούν την χαρά της νίκης για πάνω 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τελευταία νίκη στις 30 Νοεμβρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο. Εκεί η Φούλαμ με ένα εξαιρετικό 2ο ημίχρονο, κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το « King Power Stadium». Βαθμολογικά οι γηπεδούχοι παραμένουν  κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 14 βαθμούς σε 20 παιχνίδια, και μόνο με θαύμα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Στον αντίποδα η Λέστερ, αν και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, δεν παύει να έχει το πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Την περασμένη αγωνιστική γνώρισε ήττα σοκ εντός έδρας από την Λιντς με 3-1, αποτέλεσμα που την έχει ρίξει στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Η Γουέστ Χαμ πλησιάζει και η θέση των «αλεπούδων» που οδηγεί στο Champions League κινδυνεύει. Οι φιλοξενούμενοι αν δεν θέλουν να έχουν «μπλεξίματα» τέτοιου είδους παιχνίδια θα πρέπει να τα παίρνουν. Επιλογή στην αναμέτρηση το διπλό (2) σε απόδοση 1.90.

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων 

 

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (20:00) 

Σε τρομερή φόρμα οι γηπεδούχοι καθώς μετά την νίκη – πρόκριση κόντρα στην Βαγιαδολιδ για το κύπελλο, πήραν ιστορικό διπλό στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με 1-2. Η Λεβάντε παραμένει αήττητη στα τελευταία 7 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Βιγιαρεάλ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί στην 5η θέση την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Σοσιεδάδ, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τους «Βάσκους» να ισοφαρίζουν στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της η Βιγιαρεάλ παραμένει αήττητη με 3 ισοπαλίες και δύο ήττες έχοντας δεχθεί μόλις 3 γκολ. Το κύπελλο για το «Κίτρινο υποβρύχιο» είναι μαζί με την έξοδο στην Ευρώπη, οι μεγαλύτεροι στόχοι της σεζόν. Η Λεβάντε θα στρέψει την προσοχή στο πρωτάθλημα ώστε να μην κινδυνεύσει. Περιμένω τους φιλοξενούμενους να μπούνε αποφασισμένοι στην αναμέτρηση και θα ποντάρω στο διπλό (2) σε απόδοση 2.25 

 

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.