Από ποιους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης προέρχονται τα χθεσινά 9 κρούσματα κορονοϊού

Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

Κρούσματα  

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ως εξής:

  • Στην Π.Ε. Κοζάνης συνολικά βρέθηκαν 9 κρούσματα, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης και 5 στο Δήμο Εορδαίας. 
  • Στην Π.Ε. Καστοριάς βρέθηκαν 2 κρούσματα στο Δήμο Καστοριάς.
  • Στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 5 κρούσματα, εκ των οποίων 4 στο Δήμο Φλώρινας και 1 στο Δήμο Αμυνταίου.

Έλεγχοι

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, στα πλαίσια ελέγχων των μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Δ/νσης Ανάπτυξης της  Π.Ε. Κοζάνης έλεγχοι σε 20 επιχειρήσεις στο Δήμο Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε η τήρηση των μέτρων προστασίας.

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  της Π.Ε. Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες για την κατόπιν γνωμοδοτήσεώς της, την εν ισχύ αναστολή λειτουργίας των κάτωθι σχολικών μονάδων:

  • την εξ ολοκλήρου αναστολή λειτουργίας  του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης   (από 3-02-2021 έως και 10-02-2021). 
  • την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Ε1 του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης   (από 3-02-2021 έως και 11-02-2021).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.