ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Απαγορεύεται η παραμονή πελατών είτε στον εσωτερικό, είτε στον εξωτερικό χώρο για take away – Συγκεχυμένη υπουργική απόφαση και χωρίς εφαρμογή στην πραγματική λειτουργία»


 

Ενημερώνουμε όλους τους συνάδελφους της εστίασης, που δραστηριοποιούνται σε take away και delivery υπηρεσίες, την τροποποίηση που ανακοινώθηκε στις 02-02-2021 με την Υπ. Απ. 7062.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ απαγορεύεται με την ως άνω υπουργική απόφαση, η παραμονή πελατών είτε στον εσωτερικό , είτε στον εξωτερικό χώρο για take away. Την αποκλειστική ευθύνη φέρει η επιχείρηση στην οποία επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στον πελάτη 300 ευρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ

Στην πραγματική της διάσταση η ως άνω απόφαση, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το take away και προτείνουμε σε όλους τους συνάδελφους να παρέχουν μόνο υπηρεσίες delivery.

Το διοικητικό πρόστιμο είναι εξοντωτικό (3.000 ευρώ)

Η εφαρμογή της ως άνω υπουργικής απόφασης είναι για πολύ λίγο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από 02-02-2021 έως 08-02-2021.

Ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ εκφράζουμε την αγανάκτησή μας, διότι η παρούσα υπουργική απόφαση είναι συγκεχυμένη και δεν έχει εφαρμογή στην πραγματική λειτουργία της επιχείρησης.

Για το Δ.Σ.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Τσαπατσάρης Γρηγόριος

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
<<ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.>>

loading…

3 σχόλια στο άρθρο “ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Απαγορεύεται η παραμονή πελατών είτε στον εσωτερικό, είτε στον εξωτερικό χώρο για take away – Συγκεχυμένη υπουργική απόφαση και χωρίς εφαρμογή στην πραγματική λειτουργία»

  1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
    ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΤΕ ΖΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

  2. Ποιο ηλιθια απόφαση δεν μπορεί να υπάρξει…. τελικά απο που παίρνεις το προϊόν…??? ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ….??? ΣΚΈΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.