Ν. Χαρδαλιάς: Τι ισχύει από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στη χώρα



Από την Δευτέρα 11.01.2021 έως και την Δευτέρα 18.01.2021

Ανοίγουν νηπιαγωγεία, δημοτικά και παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, με όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας. Θα υπάρχει διαφοροποιημένη ώρα προσέλευσης και αναχώρησης, αλλά και χρήση περισσότερων εισόδων. Οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ μέσω της ειδικής πλατφόρμας, ενώ διατηρούνται σε ισχύ όλα τα μέτρα, όπως η μάσκα, τα αντισηπτικά, οι καθαρισμοί και οι αποστάσεις. Θα ανοίξουν και στις περιοχές που ισχύουν ειδικά μέτρα, αλλά με ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή τους.

Παραμένει η αναστολή λειτουργίας λιανεμπορίου, κομμωτηρίων, καταστημάτων περιποίησης νυχιών, βιβλιοπωλείων.

Παρατείνονται και τα μέτρα για τις Εκκλησίες, καθώς οι λειτουργίες θα γίνονται χωρίς την παρουσία πιστών. Στις κηδείες με τη συμμετοχή πρώτου βαθμού συγγενών και έως 9 ατόμων.

Στις εταιρείες εξακολουθεί να ισχύει η τηλεργασία σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε πως τα μέτρα θα εξετάζονται σε εβδομαδιαία βάση και θα γίνονται αντίστοιχες ανακοινώσεις κάθε Παρασκευή για το πώς θα κινείται η χώρα.

Επιπλέον, υπενθύμισε τη νέα αεροπορική οδηγία που αφορά όλες τις αφίξεις επιβατών από διεθνή αεροπορικά δρομολόγια η οποία προβλέπει 7ήμερη καραντίνα.

Από το newsit.gr

9 σχόλια στο άρθρο “Ν. Χαρδαλιάς: Τι ισχύει από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στη χώρα

  1. Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΕ ΚΑΙ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ,ΧΑΡΔΑΛΙΑ,ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΜΗ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ-ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ 30 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ.

  2. Τωρα που ανελαβε ο Βοριδης το κρατος θα γεμισει παρασημα!!
    Σαν στραταρχης ντύνεται ο τζάμπο,φανυ μπανυ

  3. Και, σημειωτεον, αυτο το φαινομενο δεν περιοριζεται στην Ελλαδα. Αυτο που συμβαινει και που αδυνατει να το συνειδητοποιησει η πλειοψηφια ειναι πως τη στιγμη αυτη, με αφορμη μια επιθετικη επιδημια, που χαρακτηριστηκε απο τον ΔΟΥ, σκοπιμως για πολιτκους λογους, ως “πανδημια” -κατι που εδωσε εκτακτες εξουσιες στις κυβερνησεις- αρχιζει να εξαπλωνεται διεθνως μια μεταμοντερνα μορφη φασισμου με υγιεινομικα προσχηματα. Ενα παραπληροφορημενος και κατατρομοκρατημενος απο τα ΜΜΕ πληθυσμος αποδεχεται παραβιασεις στοιχειωδων δημοκρατικων και οικονομικων του δικαιωματων που επιβαλλονται για την προστασια -υποτιθεται- της υγιειας του . Κι απεναντι σ’ αυτη την πρωτοφανη μεταμοντερνα μορφη διεθνους πολιτικου πραξικοπηματος οι απανταχου “αριστερες” δυναμεις παραμενουν αμηχανες και καταφευγουν στα παληα αναλυτικα πολιτικα εργαλεια και επιχειρηματα περι “καπιταλισμου”, “νεοφιλελευθερισμου”, κλπ, τα οποια -χωρις να παυουν να ειναι εν μερει σωστα- δεν επαρκουν για να περιγραψουν την νεα κατασταση που παραπεμπει πλεον σε επιστημονικη φαντασια.

  4. Ανθρωποι που φορανε ενα σημα απο το μικελ και δυο της κοκα κολα και καμαρωνουν…στον καθρεφτη….θα μας σωσουν…
    Εχει ενα υφος,μια αγριαδα λες και πατησε τον Φλόιντι στον λαιμο…..μπρρρρ!!!φούσκα απο τα τζάμπο!!
    Οσο τον βλεπω ψαχνω να βρω τι δουλεια θα εκανε αυτο στην κατοχη!!
    Κατι απο πανω θα φορουσε….με δυο τρυπες στο υψος των ματιων!!
    Ραμπο απο τα τζαμπο..

  5. ….οι λειτουργίες θα γίνονται χωρίς την παρουσία πιστών. ….

    οι χριστιανοί είναι μιάσματα. είναι δυνατόν 15 πιστοί με μάσκες και σε υπερασφαλή απόσταση μεταξύ τους να προάγουν τη διασπορά του ιού; Αν μπορούσαν θα γκρέμιζαν και τις Εκκλησίες ! Δεν είναι απόφαση της επιστημονικής επιτροπής. Είναι πολιτική απόφαση !

    λέγει δὲ Κυρίῳ· ἀπόστα ἀπ᾿ ἐμοῦ. (Λένε στο Θεό• Φύγε μακρυά μας). ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

  6. Στην Αλβανία η πλειοψηφούσα θρησκεία (τα 2/3) είναι το Ισλάμ,
    6 Ιανουαρίου 2021 η εορτή των Θεοφανείων τιμήθηκε ιδιαίτερα και στην γειτονική χώρα της Αλβανίας.
    Την ώρα που στην Ορθόδοξη Ελλάδα ο εορτασμός των Θεοφανείων δέχθηκε ιδιαίτερη σκληρή κριτική, στο Βεράτι της Αλβανίας
    ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, παρέστη στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

  7. Έχουνε αρχησει ήδη..κάποιοι ομοϊδεάτες τους να κηρύσσουν πτώχευση κρατών..πρόεδρος της Βραζιλίας…δε θα αργήσει η μέρα που ο ανέμελος Κούλης θα μας πει ότι τελείωσαν τα 36 δις μαξιλαράκι που μαζεύτηκε από το αίμα του λαού μας..τα κανάλια και ο ίδιος θα λέει ότι τα δώσε στο λαό..όμως να ξέρετε τα ξεκωκαλισουν αυτός οι άριστοι του ..και τα κανάλια που τον ευλογανε όλη μέρα και όλη νύχτα..τα παιδιά μας οι φοιτητές σε δύο βδομάδες έχουν εξεταστική και δε έχουν πάρει βιβλία..άλλοι είναι άνεργοι από το Μάιο…και έχουν πάρει ευρω…μαγαζατορες αυτοκτονανε…όσοι είναι άνεργοι πάνω από δώδεκα μήνες είναι τεμπέληδες..είπε ο αρχητεμπελης μπουμπούκιας…ο κόπρος που μύριζε το παλτό γυναίκας βουλευτή μέσα στη βουλή..έγινε μετακλειτος να έχει ένα εισόδημα..τα κανάλια αντί να πληρώνουν φόρους..πληρωνονται..μόνο στο λαό και για τα νοσοκομεία δε τρώγονται τα λεφτά σας πολίτες..θα τα φάνε όλα και θα πάνε να τα ξεκωκαλισουν στο Μπάντεν Μπάντεν ξυπνατεε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.